Recenze Sencor SWS 1918

Jestliže toužíte po přehledu o aktuálním počasí, pak je meteostanice výborným řešením. Sencor SWS 1918 je vnitřního typu, změří tedy hodnoty uvnitř domu. Bude správnou volbou, pokud hledáte především aktuální informace o počasí. Do parametrů, které zvládá meteostanice Sencor zaznamenat, spadá teplota.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Sencor SWS 1918 je meteostanice s přesným měřením teploty a vlhkosti, která vyniká velkým a dobře čitelným displejem. Její jednoduché nastavení a moderní design z ní dělají vhodný doplněk do domácnosti. Jedinou nevýhodou je omezená čitelnost displeje zespodu, ale celkově splňuje očekávání uživatelů.

• Velký a dobře čitelný displej s okamžitým přehledem
  • Přesné měření vnitřní i venkovní teploty a vlhkosti
  • Jednoduché a intuitivní nastavení
  • Moderní a elegantní design
  • Zobrazuje podstatné informace bez zbytečných funkcí
  • Horší pozorovací úhly displeje, zespodu je nečitelný

Travis9. července 2026

Dobře čitelný displej Jednoduché nastavení buzení Příznivá cena Teploměr jako bonus

Budík je idální do ložnice a používám ho každý den. Displej je dobře čitelný a nastavení buzení mi připadá jednoduché. Rychlý pohled a hned vím čas i teplotu v místnosti.

pla-pet8. července 2026

dotykový displej s velkými číslicemi ukazuje teplotu i čas jednoduché ovládání

Budík s teploměrem a hodinami do pracovny mi maximálně vyhovuje. Displej je dobře čitelný, krátké podsvícení se hodí hlavně večer a ovládání přes dotyková tlačítka je jednoduché. Líbí se mi, že kromě teploty ukazuje i čas, datum, den v týdnu a trend změny teploty, díky tomu mám podstatné informace na stole a na očích.

skarkat12. dubna 2026

Velkej a čitelnej displej na kterej vidím jasně i z dálky Venkovní i vnitřní teplota se měří přesně a naprosto spolehlivě Nastavení mi zabralo jen chvilku a hned to začalo šlapat

Tahle meteostanice je fakt super a konečně přesně vím, jak se venku oblíknout. Displej je parádně čitelnej a všechno funguje přesně tak, jak jsem si představoval. Jsem s ní maximálně spokojenej, protože za ty prachy je to fakt trefa do černýho.

svozníkK11. dubna 2026

Vysoká přesnost měření teploty i vlhkosti Výborně čitelný displej s moderním designem Velmi snadné a intuitivní úvodní nastavení

Meteostanici jsem si pořídil jako moderní náhradu za klasické teploměry a úroveň digitálního zobrazení i přesnost čidel mě velmi příjemně překvapila. Displej je navržen s důrazem na čistý design a vysokou čitelnost, takže i při letmém pohledu okamžitě vidím aktuální stav vnitřního i venkovního prostředí. Celkové nastavení stanice a její spárování s bezdrátovým čidlem bylo otázkou okamžiku, což jen potvrzuje promyšlenou ergonomii celého zařízení.

michell115431. března 2026

Obrovský a skvěle čitelný displej s okamžitým přehledem o teplotě i vlhkosti Velmi přesné měření vnitřních i venkovních hodnot pro zdravé domácí prostředí Jednoduché nastavení a moderní design který se hodí do každého pokoje

Už dlouho jsem si chtěla pořídit něco, co mi bude v bytě měřit nejen teplotu, ale i vlhkost. Mám ověřené, že měří naprosto přesně. Displej je obrovský a krásně čitelný i z dálky, takže hned vidím obě teploty bez mžourání, a nastavení bylo hotové doslova za vteřinu. Líbí se mi jak je elegantní a malý, takže mi na poličce nezabírá příliš místa a vypadá moderně.

fly14. prosince 2023

vzhled cena zobrazovane udaje - to hlavni, zadne nadbytecne ptakoviny

horsi pozorovaci uhly displeje, zespodu necitelne, ostatni strany ujdou

Za ty penize moc pekne hodiny s teplotou v pokoji.

Registrovaný uživatel25. září 2023

Líbil se mi a splňoval mé potřeby informací

Lze doporučit.