Recenze Sencor SWK 1595BK

Rychlovarná konvice s nastavitelnou teplotou umožňuje přesné přizpůsobení ohřevu vody pro různé typy nápojů. Nabízí objem 1,5 litru, což je dostatečné pro přípravu více šálků najednou. Tělo konvice je vyrobeno z vysoce kvalitního borosilikátového skla, které zaručuje odolnost a dlouhou životnost, doplněné o elegantní prvky z nerezové oceli. Teplotu vody lze nastavit v rozsahu od 35 do 100 °C,…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 9 recenzí pomocí Seznam AI

Sencor SWK 1595BK je konvice s rychlým ohřevem, bezpečným povrchem a možností přesného nastavení teploty, což ocení zejména milovníci čaje a kávy. Kvalitní nerezový vnitřek zajišťuje čistou chuť vody bez pachů. Ojediněle se však objevuje stížnost na chemický zápach z plastových částí, což může ovlivnit celkový dojem z produktu.

• Rychlý ohřev vody
  • Možnost nastavení přesné teploty pro různé nápoje
  • Bezpečný povrch, který zůstává chladný
  • Kvalitní nerezový vnitřek bez plastu
  • Elegantní a průhledný design
  • U některých kusů se objevuje chemický zápach z plastových částí

kostal.p4518. května 2026

Pracuje celkem spolehlivě

Při přibližně 70 stupňů přestane vodu zahřívat po chvilce pokračuje ve vaření.

Velmi dobrá

Lubík (sever Čech)13. května 2026

Krásný elegantní a prosklený design Bleskově rychlý ohřev Bezpečný chladný povrch

Konvici jsem si vybrala hlavně kvůli tomu krásnému elegantnímu vzhledu. Mile mě překvapilo, jak rychle uvaří vodu na 100stupňů. Dalším kritériem k výběru byla možnost navolení teploty přesně podle toho, jaký druh čaje si zrovna dělám. Jsem s ní po všech stránkách moc spokojená. Jo a výborný je, že z venku zůstává vlažná, takže se o ni nikdo nespálí. To je pro mě kvůli dětem opravdu pecka.

Verča77730. dubna 2026

voda se rychle uvaří konvice je zvenku studená vlastní volba teploty

Jako uživatelka jsem z této konvice nadšená hlavně kvůli jejímu tichému chodu a bezpečnosti. Povrch konvice se nikdy nerozpálí tak, abyste se spálili, což je v domácnosti s dětmi k nezaplacení. Vnitřní nerezové tělo bez plastových částí ve styku s vodou zajišťuje, že čaj chutná přesně tak, jak má, bez jakýchkoliv pachů.

Fanda25. dubna 2026

nastavení teploty od 40 do 100 stupňů rychlý a tichý provoz pěkný průhledný design

Tahleta konvice je sen každého čajaře. Displej na základně je velmi přehledný a ukazuje aktuální teplotu vody v reálném čase, takže přesně vím, kdy konvici vypnout, pokud spěchám. Ergonomie rukojeti je příkladná a otvor pro nalévání vody je vytvarovaný tak, že z konvice nikdy neukápne vedle. Působí velmi solidním dojmem a díky digitálnímu provedení mám proces přípravy kávy nebo čaje plně pod kontrolou.

Tonda22. dubna 2026

voda uvařená rychle vidím dobře rysku madlo se dobře drží

Fajn konvice, jde vidět dovnitř, má dobrý madlo, s konvicí se pak dobře zachází. Je celkem tichá a vodu uvaří rychle, takže je to bez dlouhého čekání.

Rony21. dubna 2026

rychlej ohřev vody vidím dobře, kolik vody dávám fajn, že se dá regulovat teplota

Konvice je super, vidím rysku a ohřev je rychlovka. Dobře se mi z ní nalejvá voda a fajn taky je, že se tu dá nastavit teplota ohřevu to využívám.

dasa.javurkova19. dubna 2026

Konvice má pěkný design.

Při nákupu skleněné konvice mě nenapadlo, že bude zapáchat část vyrobená z plastu. Několikrát jsem přivedla vodu do varu (dle návodu) a vylila ji ale chemický zápach jsem cítila stále.

Konvici jsem vrátila.

Kamila Tesařová14. dubna 2026

Bezpečný povrch bez rizika popálení Rychlé a přesné nastavení teploty Kvalitní nerezový vnitřek bez plastu

Do vybavení kuchyňky na chatě jsem hledala konvici, která bude hlavně bezpečná pro děti, aby se o ni v té naší menší kuchyni náhodou nespálily. Tahle dvoustěnná je v tomhle směru perfektní, protože povrch zůstává chladný a vnitřní nerez je navíc skvělý na údržbu. Moc mě překvapilo, jak bleskově uvaří vodu a jak jednoduše se na ní přímo na rukojeti nastavuje přesná teplota, protože tuto funkci hodně využívám k přípravě rozličných bylinných a zelených čajů. Naprostá spokojenost.

Renca5622. března 2026

Přesné nastavení teploty pro různé nápoje Rychlý ohřev a funkce udržení tepla Elegantní skleněný design s displejem

Konvici používám doma každý den, nastavím přesnou teplotu podle toho, co zrovna připravuju – čaj, kafe nebo třeba jen teplou vodu. Ohřev je rychlý díky výkonu kolem 2 kW a navíc má funkci udržování teploty, takže nemusím vodu vařit znovu. Na displeji zíroveň vidím jakou má voda aktuální teplotu. Líbí se mi skleněné provedení, vypadá moderně.