je rychlá, pohodlná, barva se hodí k lince, tvar příjemný, příjemné bylo rychlé dodání: pondělí obj. - středa doručení !
podle představy, za dobrou cenu, hlavně aby byla funkční !

podle představy, za dobrou cenu, hlavně aby byla funkční !
konvici už jsem měla stejnou, jsem spokojená, proto jsem si objednala stejný výrobek. Ta minulá mi sloužila asi 8 let
Materiál a zpracování je v pohodě, možná chybí "tlačítko" pro samootevírání víka.
I na této fotce, stejně jako na obalu = krabici, je barva modrá, kvůli tomu jsem si konvici objednala. Jsem zklamaná, že barva konvice po vybalení je modro-zelená.
Fotka a skutečnost barvy by měla 100% souhlasit.
Objednávka bez udání důvodu zrušena,peníze nevráceny zpět.Rakzebprodukt nemůžu hodnotit.
Odpovídá očekávání
Barva.
Odklápění víka by bylo lepší přímo na rukojeti.
Zatím dobrý
Šikovná konev pro 1 osobu.
Na podstavci je nestabilní
pěkně vypadá
levná čínská výroba a podle toho to taky vypadá a funguje-nefunguje.
Zboží od této značky kupuji po několikáté. Velká spokojenost.
Hezky tvar,dobra funkce
malá konvice,za chviličku vaří voda
Malá hezká
Je na cesty lehká
Trošku déle trvá, než začne vařit, ale jako mínus to nevnimam.
Konvice je dostačující, není hlučná, zatím funguje v pohodě. Vypadá moc pěkně. Na kávu, čaj atd. je super.
Líbí se nám je do něj pěkně vidět šikovná tvarově používáme tříkrát i vícekrát deně
Hezký vzhled.
Dlouho se zahřívá.
Jeho příkon umožňuje rychlý var vody a objem vody vyhovuje mým potřebám.
pěkná
levná