Rychlovarná konvice Recenze Sencor SWK 0600BK

Recenze Sencor SWK 0600BK

Objevte nekonečné možnosti přípravy horkých nápojů s dvoustěnnou varnou rychlovarnou konvicí Sencor SWK 0600BK, která vám snadno, rychle a ve správné teplotě připraví horkou vodu. Dvojitý plášť konvice Cool Touch s konektorem Strix a trojnásobným bezpečnostním systémem umožňuje celou přípravu s maximální bezpečností. Jedinečný barevný design Night Sky bude ve vaší kuchyni zářit. Dotykový…

ludek.vondrus12. října 2025

Funguje. Manipulace pohodlná. Nastavení teplot super.

Není zvenku vidět, kolik je tam vody.

Dobrá cen, dobrá kvalita.

mgrcenek10. září 2025

Elegantní design, který ozdobí každou kuchyň. Rychlý ohřev vody na kafe, čaj nebo polívku. Kompaktní velikost ideální pro jednotlivce nebo malou domácnost.

Když jsem si zařizoval novou kuchyň, chtěl jsem něco, co bude nejen fungovat, ale i dobře vypadat. A tahle konvice SENCOR SWK 0600BK mi padla do oka hned. Černá barva, elegantní tvar, prostě kousek, co dělá parádu na lince.

lambik5. září 2025

Displej a ovládání přímo na konvici Intuitivní ovládání Rozumná cena Matná barva Kvalitní zpracování

Podstavec pod konvicí by mohl být drobek širší, konvice je lehce nestabilní Na chybějící ukazatel objemu se dá zvyknout

Sencor beru stále jako levnější variantu, v tomto případě však předčila konvice moje očekávání a mohu s klidem doporučit.

Registrovaný uživatel31. srpna 2025

Nastavitelná teplota po desítkách. Jedním tlačítkem lze normálně zapnout na 100 stupňů Celsia. Ukazuje aktuální teplotu vody. Rychle ohřívá. Zvukové upozornění na ohřátí. Výborný poměr cena/kvalita

Při velkém náklonu a rychlém vylévání teče voda i okolo zavřeného víka. Při normálním zalévání hrnku je vše v pořádku.

petra.637728. srpna 2025

Nejlepsi konvice co sem kdy měla a za skvělou cenu.

petrhroch7022. srpna 2025

Skvělý design a poměr výkon/užitná hodnota/cena

lukyhorn8828. července 2025

Skvělý vzhled Displej a ovládání Flexibilita teplot Funkce udržení teploty Kompaktní rozměry a snadná údržba

Černá povrchová úprava v kombinaci s kovovými detaily působí elegantně a luxusně. Velký LED displej je výborně čitelný i z dálky a zobrazuje aktuální teplotu vody v reálném čase – což nejen skvěle vypadá, ale je to i velmi praktické.Ovládací tlačítka jsou ergonomicky umístěná přímo pod displejem a umožňují pohodlné nastavení teploty podle potřeby. Všechno je přehledné, intuitivní a přitom vizuálně čisté – žádné zbytečné rušení vzhledu.

kuncovajana431. května 2025

Praktická, bezpečná a hezká:-)

Jsem naprosto mile překvapená a hlavně spokojená. Mohu opravdu doporučit.

petersor28. května 2025

Rychlý ohřev vody Moderní a líbivý design Bezpečnostní funkce – automatické vypnutí a ochrana proti přehřátí Nízká hmotnost a snadná manipulace Velký displej s ukazatelem teploty

Rychlovarnou konvici SENCOR SWK 0600BK jsem si pořídil hlavně kvůli její velikosti, protože jsem hledal něco skladného na chatu. Ale po pár týdnech používání musím říct, že mě příjemně překvapila nejen velikostí, ale i výkonem a kvalitou provedení. Ohřeje vodu opravdu rychle, ideální třeba na ranní čaj nebo kávu. Má objem 1,5 litru, takže je perfektní i pro více lidi – nezabere místo na lince a skvěle padne i do menší kuchyně nebo kanceláře. Navíc je lehká, takže se s ní dobře manipuluje, i když je plná.