Recenze Sencor STS 7500WH

Topinkovač Sencor STS 7500WH je praktický kuchyňský pomocník v elegantním designu. Křupavé topinky si připravíte kdykoliv a hlavně rychle díky příkonu 930 W. S topinkovačem opečete dva kusy topinek najednou. Je opatřený funkcí rozmrazování a můžete si vybrat ze 7 stupňů opékání.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Topinkovač je chválený za spolehlivý výkon, originální design a jednoduché ovládání. Většina uživatelů si ho pochvaluje pro každodenní použití, i když někteří postrádají funkci rozpeku nahoře. Celkově se jedná o produkt s dobrým poměrem cena výkon.

• Originální a estetický design
  • Spolehlivý výkon při každodenním používání
  • Jednoduché ovládání
  • Dobrý poměr cena výkon
  • Chybí funkce rozpeku nahoře

Registrovaný uživatel1. března 2026

Super poměr cena výkon

rachaelthangavalu27. února 2026

Its very pretty and works very well. I like that it doesnt throw my toast out like previous toaster I enjoy using it and also.purchased extra warranty for it so will be using it for a.long time hopefully Usually electronics that have extra warranty on it has a reputation for working well long term so.lets see :)

Věra18. října 2025

má všechno co potřebuji a je jednoduchý

používám denně a paráda

Varianta černý
Andrea D.8. ledna 2025

Krasný funguje na jedničku doporučuji

100%doporučuji

Varianta černý
kamilapilarova18. prosince 2024

Chybí mi rozpekání nahoře

Registrovaný uživatel17. července 2024

Používám ho každý den a za mě rozhodně nejlepší. Pořídila jsem si k tomu do sady ještě rychlovarnou konvici a hned ta kuchyň vypadá mnohem lépe

Karel27. června 2024

Originální design. Spokojenost. Doporučuji