Topinkovač Recenze Sencor STS 4050SS

Recenze Sencor STS 4050SS

Topinkovač Sencor STS 4050SS je praktickým pomocníkem pro přípravu topinek a dalších pečiv. Tento model umožňuje opékání dvou toastů najednou díky dlouhému slotu, který je vhodný i pro celé krajíce chleba. Příkon topinkovače je 1200 W, což zajišťuje rychlou a efektivní přípravu. Topinkovač nabízí tři základní funkce: opakovaný ohřev, okamžité přerušení provozu a rozpékání či rozmrazování…

Petr Klučka8. ledna 2026

Povedený design, kvalitní materiály,jednoduché ovládání,bezproblémová funkčnost. Velmi povedený výrobek s pěkným vzhledem, kvalitní materiály, velmi dobrá funkčnost, určitě koupi doporučuji

Povedený design, kvalitní materiály,jednoduché ovládání,bezproblémová funkčnost. Velmi povedený výrobek s pěkným vzhledem, kvalitní materiály, velmi dobrá funkčnos, určitě koupi doporučuji

Petr2Petr28. prosince 2025

nastavení přesného stupně opečení topinky jsou krásně dozlatova opečené umí pracovat i se zamrazeným pečivem

Za mě je to velice kvalitní topinkovač, který umí pracovat rychle. Během chvilky připraví snídani pro mě a přítele. Hodně jsme si na opékání pečiva zvykly, je to chutnější a krásně to křupe.

Viki3. listopadu 2025

Je super, že je vidět dovnitř

Martin1. listopadu 2025

Rychle a rovnomerne opeceni Snadne cisteni diky vyjimatelne misce Stylovy doplnek pro kazdou kuchyn

Topinkovac SENCOR STS4050SS je uzasny pomocnik do me kuchyne. Kazdý rano si s nim delam krehke a krasne opecene toasty. Ma elegantni vzhled a funguje spolehlive kazdy den.

joex0030. srpna 2025

Průhledné sklo