Kuchyňský robot Recenze Sencor STM 7632WP

Recenze Sencor STM 7632WP

Kuchyňský robot Sencor STM 7632WP je určen pro ty, kteří hledají všestranného pomocníka do kuchyně s důrazem na výkon a robustní konstrukci. Tento model je vybaven výkonným motorem s příkonem 1500 W, což zajišťuje jeho schopnost zvládat i náročnější úkoly, jako je hnětení těžkých těst nebo šlehání větších objemů surovin. Na motor je poskytována desetiletá záruka, což svědčí o jeho spolehlivosti a…

MilenaŽ14. ledna 2026

Snadné čištění Skvělý výkon Hezký design

Robota mám doma už pár týdnů a úplně mi změnil vibe v kuchyni, protože konečně můžu péct bez toho věčnýho nervování a všechno jde fakt samo. Nejvíc mě baví, jak je tichej a přitom má sílu, takže když dělám těsto na brownies nebo domácí bulky, tak to prostě zvládne bez keců. Taky musím říct, že mě hrozně baví jeho vzhled, protože na lince vypadá fakt cute a kamarádky se mě pořád ptají, kde jsem ho vzala. Celkově mám pocit, že mi šetří čas i nervy a vaření mě s ním baví ještě víc než dřív.

Viktorie13. ledna 2026

Spousta komponentů pro různé kuchyňské úkoly. Kovová a odolná konstrukce. Jednoduchá obsluha i mytí a údržba. Zvládne téměř jakoukoliv práci v kuchyni. Jednoduché ovládání a skvělé výsledky i pro začátečníky.

Kuchyňský robot Sencor jsem si pořídila, protože se teprve učím vařit a chtěla jsem si to doma fakt ulehčit. Hned první těsto na buchtu bylo mnohem rychlejší a bez ulepených rukou, jen jsem naházela suroviny a nechala ho pracovat. Nejvíc mě baví, že má hromadu přidaných komponentů, takže s ním zvládnu skoro všechno od šlehání přes hnětení až po další kuchyňské práce. Teď mám chuť zkoušet nové recepty pořád, protože mám pocit, že v kuchyni zvládnu prakticky cokoliv.

Beka7. ledna 2026

profi pomocník pro každodenní práci v kuchyni je k tomu hodně nástavců pro variabilní využití součástí je i odnímtelná váha propojitelná s telefonem

Zvládne pomoct v kuchyni skoro se vším. Osobně největší pomoc vidím ve zpracování těst, z toho mi vždycky odpadávala ruka. Líbí se mi i ta váha, zkkusila jsem propojit s telefonem a stáhnout si aplikaci a super. Oceňuji, že se jedná o český výrobek.

sara.blahova.9421. prosince 2025

Provedení Výkon Rozsah příslušenství Chytrá váha Bezpečnostní prvky Barva