Jsem spokojená. Jednoduché ovládání, snadná manipulace při vyměňování nástavců. Nenásilná barevná kombinace, cena a výkon.

Sencor STM 3730SL-EUE3 je podle recenzí spolehlivý kuchyňský robot s dobrým výkonem při hnětení a míchání. Uživatelé oceňují jeho praktické prvky jako průhledné víko s osvětlením a snadnou manipulaci. Nevýhodou je hlučnost a použití hliníkových nástavců místo nerezu. Celkově se hodí pro běžné domácí použití, zejména pro ty, kteří hledají dobrý poměr cena/výkon.
Pořídil jsem na přání své ženy, vybrala si tento typ a je s ním v tomto adventním zchonu spokojená.
Je hlučnější než jsme se domnívali.
Jsem zatím velmi spokojená. Doufám, že stále. Musím si na přístroj zvyknout a posoudit tehdy, až na něm vyzkouším co nejvíce produktů. Hlavně, že stojí pevně na místě i při mísení tuheho těsta, třeba na chléb, nebo vánočku.
Mohl by být tišší. Dosti hlučný, ale dá se to vydržet,
Zatím ideální do domácnosti i vzhledem k jeho velmi dobré ceně.
Svou práci dobře udělá. Uhněte i menší množství (250-300g)
Celkem hlučný, při hnětení není úplně stabilní
vrchní část..
Čekal jsem že nástavce budou z nerezu, ale jsou z hliníku. Nerezová nádoba je ze slabého materiálu, ale zdá se, že by to nemělo vadit.. .
Tu cenu asi má..
Dobrý pomocník, led osvětlení přijde vhod.
Hlučnost.
výkon výrobku
snadná manipulace při výměně nástrojů
trochu větší hlučnost při hnětení
výrobek splňuje mé požadavky
Líbí se mi mísa s uchem, průhledné víko s otvorem a osvětlením, i barevné
provedení ( mám stříbrno- bílý), vyhovuje mi velikost i cena. Šlehá dobře.
Mohl by pracovat trochu tišeji.
S robotem jsem spokojená.
usnadnil mi praci pri hneteni testa, vice jsem zatim nevyuzila
zatim nevim o nicem,, mam ho kratce