Kuchyňský robot Recenze Sencor STM 3730SL-EUE3

Recenze Sencor STM 3730SL-EUE3

Kuchyňský robot Sencor STM 3730SL-EUE3 se stane všestranným pomocníkem i designovým prvkem ve vaší kuchyni. Usnadněte si přípravu domácích dobrot s tímto výkonným přístrojem o síle až 1000 W. Klíčové vlastnosti - funkce Smart Power & Energy - 6 rychlostních stupňů - LED osvětlení - nerezová mísa o objemu 4 l - bohaté příslušenství - bezpečné používání Kuchyňský robot Sencor STM…

kralovnaz18. ledna 2025

Jsem spokojená. Jednoduché ovládání, snadná manipulace při vyměňování nástavců. Nenásilná barevná kombinace, cena a výkon.

Registrovaný uživatel9. prosince 2022

Pořídil jsem na přání své ženy, vybrala si tento typ a je s ním v tomto adventním zchonu spokojená.

Je hlučnější než jsme se domnívali.

Registrovaný uživatel22. května 2022

Jsem zatím velmi spokojená. Doufám, že stále. Musím si na přístroj zvyknout a posoudit tehdy, až na něm vyzkouším co nejvíce produktů. Hlavně, že stojí pevně na místě i při mísení tuheho těsta, třeba na chléb, nebo vánočku.

Mohl by být tišší. Dosti hlučný, ale dá se to vydržet,

Zatím ideální do domácnosti i vzhledem k jeho velmi dobré ceně.

Registrovaný uživatel14. května 2022

Svou práci dobře udělá. Uhněte i menší množství (250-300g)

Celkem hlučný, při hnětení není úplně stabilní vrchní část.. Čekal jsem že nástavce budou z nerezu, ale jsou z hliníku. Nerezová nádoba je ze slabého materiálu, ale zdá se, že by to nemělo vadit.. .

Tu cenu asi má..

Registrovaný uživatel10. dubna 2022

Dobrý pomocník, led osvětlení přijde vhod.

Hlučnost.

Registrovaný uživatel23. března 2022

výkon výrobku

Registrovaný uživatel29. listopadu 2021

snadná manipulace při výměně nástrojů

trochu větší hlučnost při hnětení

výrobek splňuje mé požadavky

Registrovaný uživatel23. dubna 2021

Líbí se mi mísa s uchem, průhledné víko s otvorem a osvětlením, i barevné provedení ( mám stříbrno- bílý), vyhovuje mi velikost i cena. Šlehá dobře.

Mohl by pracovat trochu tišeji.

S robotem jsem spokojená.

Registrovaný uživatel28. března 2020

usnadnil mi praci pri hneteni testa, vice jsem zatim nevyuzila

zatim nevim o nicem,, mam ho kratce