Žehlička Recenze Sencor SSI 9400BK

Recenze Sencor SSI 9400BK

Jsem napařovací žehlička s digitálním ovládáním a výkonem až 3100 W a mám opravdu bohatou výbavu. Jako první žehlička s digitálním ovládáním od Sencoru, jsem vybavena velkým LED displejem s bezkonkurenčními pozorovacími úhly. Společně s ním, spolehlivě ovládám všechny svoje žehlící režimy a pro perfektní přehled veškerých mých spuštěných činností, zobrazuji až 7 indikátorů. Navíc mám perfektní…

lucie.h.6. dubna 2025

Perfektní žehlička za super cenu, výkonná, opravdu Perfektně prožehlí ložní prádlo atp. Velice rychle se zahřeje a můžete ihned žehlit. Velký tlak páry. Mohu jen doporučit

eboudnikova12319. prosince 2023

Je bezva nemá chybu velká spokojenost

Registrovaný uživatel15. září 2023

Velice kvalitní žehlička, jednoduché ovládání displeje, samočístící, velmi dobře napařuje, snadno se s ní žehlí, dlouhý kabel, dobrá cna, hezký design, ...

Registrovaný uživatel16. srpna 2023

Dliuhá snura, vzhled.

Bere hodne vodu. Po vyzehleni 4 tricek, musim vodu opet dolit. V mistnosti vzika vlhkost.

Prumerna

Registrovaný uživatel25. července 2023

Uvedena žehlička má větší tlak při napařovaní a žehlit dovede i poskládanou věc na více části. A taky dovede ožehliť šaty a košile na ramínku což je zas velká výhoda pro mého manžela. Má větší šnůru takže nemusím natahovat i prodlužovací kábel abych se dostala do elektrické zásuvky

žádny zápory nejsou

Registrovaný uživatel7. března 2023

Nevím. Ještě nevyzkoušeno.

Registrovaný uživatel16. února 2023

Ještě nebyla zapnutá. Nevím jak mám hodnotit. Proč ne zašlete formulář třeba po měsíci.

Registrovaný uživatel10. ledna 2023

Dobrý parní ráz

Registrovaný uživatel23. května 2022

Je to co jsem od této žehličky čekala

Zdena25. dubna 2022

Žehlička s perfektním výkonem Lehké žehlení všech materiálů Dlouhá šnůra Rychle se nahřívá

Registrovaný uživatel2. dubna 2022

Zehlcka splnuje ocekavani.