Recenze Sencor SSI 8300RS

Napařovací žehlička Sencor SSI 8300RS s příkonem 3200 W s parním rázem až 195 g/min. Sencor SSI 8300RS je vybavena keramickou žehlicí plochou, plynulou regulací teploty, systémem Anti-Calc a samočištěním Self-cleaning. Možnost vertikálního napařování a parní impuls.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

Sencor SSI 8300RS má smíšené recenze, někteří uživatelé chválí její lehkost a napařování, ale opakovaně se objevují stížnosti na nefunkční kusy a nestabilitu při odkládání. Produkt vyžaduje pečlivý výběr a kontrolu před nákupem.

• Příjemné žehlení
  • Nestabilní při odkládání

janouskova17. prosince 2025

lehká, napařování bezvadné

Štěpánka30. listopadu 2025

Ještě jsem nevyzkoušela, ale doufám že bude sloužit.kupovala jsem na základě recenzí.

Jana K.15. května 2025

Má trochu jiny tvar žehlící plochy,než co jsem měla,ale zvykám si.Funkce v pořádku.

Zatím ji mám krátce,ale ok.

lsouckova25. února 2025

žehlička má všechny funkce, které potřebuji, klasické provedené, váha i další vlastnosti mne přesvědčily, že to je právě výrobek, kterým chci nahradit žehličku, kterou mám již víc než 10 let.......

Doufám, že budu spokojená i v budoucnu - zatím jsem s ní žehlila jenom 1x, což není k hodnocení nejlepší........

vojtech.forman23. dubna 2024

Příjemné žehlení.

Stabilita žehličky při odkládání Přívodní kabel zvyšuje nestabilnost.

petrapaleckova22. dubna 2024

Zehlicka nejde ani zapnout.. :( .. takze mi prisel nefunkcni produkt.

Jiří Černý12. dubna 2023

nefunguje napařování, žehlička měla být nová, ale byla v ní voda

Registrovaný uživatel23. května 2022

Nefunguje