Recenze Sencor SSI 0950BZ

Žehlička Sencor SSI 0950BZ je navržena tak, aby splňovala potřeby každého, kdo hledá efektivní a spolehlivé řešení pro žehlení. Tento model je vybaven parním generátorem, který zajišťuje konstantní páru o výkonu 160 g/min a parní ráz 430 g/min, což usnadňuje odstranění záhybů na různých typech textilií. Žehlicí plocha je keramická, což zaručuje šetrnou péči o jemné tkaniny a zároveň poskytuje…

2022plihareidolf29. března 2026

Silná pára hravě vyrovná i hodně zmačkané prádlo Žehlicí plocha krásně klouže a nikde se nezadrhává Bleskové nahřátí a moderní design mě fakt baví

Ta žehlička je fakt pecka, protože mi vyžehlí i ty nejvíc zmačkaný košile úplně bez námahy. Pára z ní funí fakt parádně a po prádle to klouže skoro samo, takže mám za chvíli hotovo. Jsem s ní maximálně spokojenej a žehlení mě s ní vlastně i docela baví.

jeny13. února 2026

Rychle se nahřeje a košile jsou hned hotové. Silná pára pomůže i na tvrdší záhyby. Dobře klouže a žehlení jde svižněji.

Jsem máma dvou malých dětí a doma se točí prádlo pořád dokola. Navíc manžel potřebuje každý den do práce čistou košili, takže žehličku beru do ruky fakt často. Tahle parní stanice mi to hodně ulehčila, protože rychle hřeje, pěkně klouže a pára je silná, takže košile mám hotové mnohem rychleji. Líbí se mi, že se s ní dobře pracuje i když mám doma fofr a potřebuju žehlit svižně a bez zbytečných nervů. Od té doby je žehlení trochu menší otrava a víc rutina, co se dá zvládnout mezi dětmi.

dalas.korbin3. ledna 2026

Silny parni vykon narovna i dziny. Lehoucka rukojet a velka nadrzka na vodu. Keramicka plocha klouze jak po masle.

Tahle parni stanice Sencor je fakt skvela. Zahriva se rychle, zehli hladce a para prorazi i silne latky. Voda se doliva snadno a po zehleni vypada vse jak z cistirny.

Vladka Drábová12. listopadu 2025

spolehliva a silna para dobre klouze po latce snadne cisteni a doplnovani vody dlouha zivotnost a moderni vzhled

Zehlicka Sencor funguje skvele. Zehli rychle a snadno i silne latky. Voda se drží jen ve vyvýječi páry a para jde presne tam kam ma. Obleceni je hladke a pekne upravene. Jsem s ni spokojena a pouzivam ji skoro kazdy den.

lukyhorn8811. listopadu 2025

Silny parni vykon pro dokonale zehleni Lehká a pohodlna manipulace Velka nadrzka na vodu pro dlouhy provoz

Parni generator zehlicka SENCOR SSI 0950BZ me mile prekvapil vykonem i jednoduchosti ovladani. Para je silna a trvala, latky jsou rychle hladke a bez zbytecne namahy. Samotna zehlicka je lehka, nadrzka ma dost vody a vse funguje spolehlive.