Robotický čistič oken Recenze Sencor SRW 6010WH

Recenze Sencor SRW 6010WH

Robotický čistič Sencor SRW 6010WH je určený pro mytí oken s minimem námahy. Nabízí 3 různé úrovně čištění. Při automatickém čištění robot opisuje tvar písmene S po celém povrchu okna. K dispozici je také lokální údržba, kdy zařízení jezdí opakovaně odshora dolů.

Dave Taty1. ledna 2026

Ulehčí práci Dálkové ovládání Rozprašovač vody Příslušenství

Hlučnější

Používáme pres týden a zatím jsme spokojeny splňuje očekávání , které jsme od produktu chtěli , doporučujeme

zhales127. prosince 2025

Opravdu funguje na jedničku.

Všem doporučuji!!!

vladimiramasindova20. prosince 2025

Zatim ho mame kratce, ale zda se ze funguje, na okne drzi bezproblemove, myje systematicky celou plochu.

Je relativně hlucny, na okne zustavaji obcas miniaturní chloupky z hadříků

Celkove jsem nadsena

macinek.jc14. prosince 2025

Přístroj pracuje dle mého očekávání.

jana.tumova714. prosince 2025

Senzační vynález, ušetří spoustu času a síly při mytí oken

Registrovaný uživatel13. prosince 2025

Jednoduché ovládání Dostatečná nádržka na vodu Duální rozprašovač Pratelné návleky Dálkový ovladač

Čistí dostatečně a spolehlivě

radka.camska27. října 2025

Zkoušela jsem zatím jen jednou na celkem čistá okna, zdá mi, že je potřeba více vlhkosti.

Není světelná signalizace, že je zapnuto vlhčení.

Celkem jsem spokojená, asi budu okna vlhčit ručně.

radan.d757. října 2025

Asi jsem čekal něco jiného. Je to poměrně velký produkt, k němuž navíc vedou dva dlouhé kabely (napájecí a jisticí... celková manipulace mi přijde složitější než klasická stěrka na okna :-) Jisticí kabel se často zamotá do zařízení když se pohybuje po skle. Výrobek nesplnil očekávání, což ale nemusí být chyba samotného výrobku, ale má mylná představa jak takové zařízení funguje. Zkoušeno na zrcadle v koupelně, ještě zkusím na venkovní okna, ale moc důvěry že to bude fungovat nemám.

spitfire912. srpna 2025

Vyčistí nepřístupné skleněné plochy, v našem případě vnější stranu zasklení zimní plochy.

Pokud je čištěná plocha jen mírně skloněná, občas se pohybuje zmateně a nutno hlídat vedení napájecího kabelu, aby se nenamotal na robota, čistící návleky je lépe měnit častěji.

Vyřešil náš problém s údržbou nepřístupných ploch.

medj8. května 2025

jsem naprosto spokojená

martina_praga5. května 2025

Rychle a ciste cisteni velkych oken

Johana.rimankova4. května 2025

Rychlost Netřeba další chemie Dlouhý kabel Nedělá šmouhy Stačí jen voda

Po sundání občas zůstanou na okně 2 kola

Luxusní pomocník. Bydlím uprostřed přírody a okna mám neustále špinavá pylem. Za chvilku se opravdu vyčistí beze šmouh. Měla jsem strach z rohů a i ty opravdu vyčisti…

bogarova.v14. dubna 2025

Úžasný pomocník, používám na střešní okna- z vnější strany, kam se nedostanu. Konečně umytá okna! Mytí je zábava :)

jaroslavhrbek6022. března 2025

Je to skvělý pomocník

Moc mi usnadnění práci, jsem vozíčkář

Registrovaný uživatel8. srpna 2024

Pěkně čistí Jednoduchá obsluha