Robotický vysavač Recenze Sencor SRV 9790BK

Recenze Sencor SRV 9790BK

Robotický vysavač Sencor SRV 9790BK je navržen tak, aby usnadnil úklid domácnosti díky kombinaci vysávání a mopování. Tento model nabízí až 200 minut provozu na jedno nabití, což je ideální pro úklid větších prostor bez nutnosti častého dobíjení. Doba nabíjení činí 7 hodin, což umožňuje plánování úklidu například přes noc. Vysavač je vybaven HEPA filtrem, který je omyvatelný, což přispívá k…

martin.pech13. listopadu 2025

Vytírání super ( myslím jen tu funkci)

Hlučný Neumí se orientovat, naráží na židle, asi je chce posunout nebo přejet. Po vypnutí 3D navigace se zklidnil, ale nedokázal objet kolem do kola gauč. Jako by se za každou cenu chtěl dostat pod něj nebo na něj.... Měli jsme 4 dny a sám bez asistence neuklidil ani jednou. Vráceno v "garancí vrácení peněz" Za stejnou sumu zakoupen Dreame X40 ultra. Úplně jiný level. A klid na duši!

Za mě by tento model neměli prodávat.A hlavně zamakat na tom co má dělat když najde překážku.... To není odladěné vůbec.

petrjosefii8. února 2025

dnes už je u nás doma dva měsíce, spolehlivě vytře, vysaje, domů se vracíme do uklizeného.Pomáhá.

lu.ros3. února 2025

Po delším rozhodování mezi různými výrobci jsem rád za rozhodnutí vzít nejvyšší třídu od Sencor. Po zkušenostech s levněšími roboty, toto bylo dobré rozhodnutí a nelituji. Již třetím měsícem v denním zápřahu, dle vypočítané uklízené plochy v aplikaci necelých 90m2, při silném výkonu sání vystačí na jedno nabití, za mě velká spokojenost. Dokovací stanice je další obrovská výhoda, nestaráme se o něj několik dní. Pouze proběhne občasná kontrola a očištění - údržba.

Snad delší doba nabíjení, jinak nevím o ničem.

Robot nastavil laťku hodně vysoko. Výhodou je i desetiletá záruka na motor a české zastoupení, včetně servisu.

Lukáš Novotný21. prosince 2024

Samostatný, vysaje i vytře 60m^2 místnost bez problémů i na nejvyšší výkon, dobrá zásobárna vody, umí česky, přehledná aplikace do telefonu

Občas je hodně tvrdohlavej a i přes naskenování místnosti zastaví cyklus třeba kvůli skříni

Dana Tedubelová22. listopadu 2024

Koupila jsem si ho před 12 dny, spouštím ho každý den alespoň na vysávání. Posbíraný prach vysaje v dokovací stanici do sáčku, tak že to je bez práce. Je nízký, dostane se i pod sedací soupravu.

Proti jiným vysavačům velmi malý sací výkon i když je nastavený v aplikaci na maximum. 83m2 uklízí 76 minut což se mi zdá dost dlouho (ROBZONE stíhal za 40 minut) Když jede po každých 20 minutách vyčistit mopy, roznáší nečistoty, které z něj padají po uklizené ploše. Po vyčištění jde pokračovat a jede zase přes uklizenou část, kterou stačí zase ušpinit. Nikde se totiž nedočtete, že když vyčistí mop, tak ten humus zůstane ve stanici na podlážce, kde se to zase na mopy zachytí a vesele při dalším úklidu roznese. Teď už vím, že po každém čištění mopů je třeba vytřít stanici alespoň papírovou utěrkou. Takže žádná samostatnost. Měl by mít senzor na schody, ale už se mi pod schody válel :-( Nestalo se mu snad nic, jede dál, ale musím dávat před schody překážku, před každým spouštěním vysavače. Přejíždění prahů - ano to mu jde dobře, ale při přejezdu poztrácí část ze zásobníku s prachem. Také se psalo, že se vyhýbá věcem, no tem můj je rozstrkává po místnosti a to i konferenční stolek, no sílu má, to se mu musí nechat. Mám skoro všude plovoucí podlahy, a po vytření zůstanou dost mokré, předešlý vysavač (od Conceptu) je i sušil. To je zase krok zpět. Mám už čtvrtý vysavač, ale tento se s nimi v uklizení nemůže vůbec rovnat. Když uklidí, abych šla s košťátkem a lopatičkou a douklízela :-(. A to jsem si myslela, jaký jsem si koupila zázrak.