Skvělý pomocník, až mě to překvapilo, nečekala jsem, že bude tak dobrý.

Skvělý pomocník, až mě to překvapilo, nečekala jsem, že bude tak dobrý.
Je to náš druhý roboticky vysavač, první s laserovou navigací. Úklid je díky tomu rychlejší. Spárování s aplikací bez problémů. Spokojenost.
Prekvapive funkcni. Po prvnim spusteni si projede a zmapuje cely dum a vytvori mapu, kterou rozdeli na jednotlive segmenty/pokoje. Tyto segmenty lze rucne upravovat, menit, rozdelovat.
Vysavac lze vyslat na uklid jen urcitych segmentu. Na mape domu v telefonu je videt, kudy aktualne jezdi a co uz projel. Jezdi systematicky a docela logicky. Vysava dobre, z dlazby posbira temer vsechny vlasy, kocici chlupy a drobky. Uklid 135m2 domu zvladne s prehledem na jedno nabiti.
Jelikoz ma Lidar (nebo nejake jine "videni"), tak nejezdi jen nesmyslne tam a zpet a prilis nenarazi do predmetu, spise je objizdi.
Za dobu pouzivani se mi jednou nejak totalne zaseknul, musel jsem ho vypnout a zapnout na fyzickem tlacitku na tele vysavace.
V dane cene neni co resit, poridil bych si ho znovu.
Opravdu samostatný
Nad očekávání tichý
Lidar
Nenechá se vyrušit ani zvědavými kočkami
Aplikace s mapou. Je možné poslat vysavač jen na jeden malý segment.
Poradí si i s vyššími prahy, než je uvedeno.
Nefunguje sdílení vysavače v aplikaci. Lze obejít, když se oba přihlásíme stejným účtem.
Občas se rozhodne vynechat nějaký segment, ale aplikace to přizná.