Recenze Sencor SRV 9185BK

Robotický vysavač Sencor SRV 9185BK je praktickým pomocníkem pro úklid vašeho domova. Tento vysavač je schopen pracovat na tvrdých podlahách i na kobercích. Jeho výkonná baterie s kapacitou 2600 mAh umožňuje provoz až 140 minut na jedno nabití. Vysavač je vybaven funkcí automatického vysypávání nádoby na prach do sáčku v nabíjecí stanici.

pilver16. dubna 2026

vysává i vytírá bez problému

jarmila.janackova6323. března 2026

Šikovný pomocník

st.boudny5. prosince 2025

používáme jen na pevné podlahy a funguje perfektně mopuje vše v češtině splnil naše očekávání

gatourenecz2. srpna 2025

Chytrá navigace a skvělá orientace v prostoru Ovládání přes mobilní aplikaci Funkce vysávání i mopování Velmi tichý provoz Dlouhá výdrž baterie a efektivní úklid

Robotický vysavač SENCOR SRV 9185BK je přesně ten domácí pomocník, kterého si rychle oblíbíte. Od chvíle, kdy se u mě doma poprvé „projel“, nemůžu si ho vynachválit. Nejenže dokonale zvládá vysávání všech typů podlah, ale díky chytré navigaci se bez problémů vyhne překážkám a důkladně uklidí i ta nejobtížněji dostupná místa. Vysavač mě potěšil jednoduchým ovládáním přes aplikaci v telefonu. Mohu ho snadno naprogramovat nebo spustit i když jsem v práci nebo na cestách. Další skvělou funkcí je možnost mopování, díky čemuž je úklid ještě komplexnější a důkladnější.