Recenze Sencor SRV 9085BK

Robotický vysavač Sencor SRV 9085BK je navržen tak, aby usnadnil úklid domácnosti na pevných podlahách i kobercích. Tento model kombinuje funkce vysávání a mopování, což umožňuje komplexní úklid v jednom kroku. Díky výkonnému motoru se sací silou 3000 Pa je schopen efektivně odstranit prach a nečistoty z různých povrchů. Jednou z klíčových vlastností tohoto vysavače je laserová navigace LiDAR,…

Registrovaný uživatel22. února 2026

Vysava pekne

Mopovani je slabsi

alenasnopova13. února 2026

Pěkně vysává a mopuje

rjirickova3. února 2026

perfektní navigace bez zmatků pokračování úklidu po nabití automaticky zvýší výkon na koberci dálkový ovladač mluví česky i když trochu mumlá :) poměr cena/výkon

v češtině je zvuk celkem zastřený a je mu špatně rozumět menší kapacita beterie

celkem mohu výrobek doporučit, dělá vše co od něj očekávám

hstasova3. února 2026

S robotickým vysavačem jsme velmi spokojeni, splňuje to s čím jsme si jej kupovali.Solidně vysává i vytírá.Perfektně si před prvním vysáváním zmapuje prostor.Baterie vydrží v pohodě na celý byt /cca 75 m2/.Použitý na linoleum a dlažbu.

Doporučujeme

babcanespokojena23. ledna 2026

Jsem spokojená vysává dobře sám se nabíjí a dobře mopuje i cena je přijatelná.

Žádné vcelku nemá

Jsem spokojená jak vydáváním a mapování a i cenou.

Registrovaný uživatel17. ledna 2026

Jednoduchá instalace i ovládání Dobrý výkon

Zatím nevím, používám krátce

zuzana12. ledna 2026

aplikace super vysávání super obsluha super

Justin22. července 2025

Neztrácí se - žádný bezcílný bloudění jako u levnejch robotů. Má chytrou navigaci, takže jede na jistotu a nevrací se pětkrát na stejné místo. Ovládání z mobilu - tohle je úplně nejlepší! Sedím v práci a přes appku koukám, jak vysává. Můžu ho zapnout, vypnout, poslat do konkrétní místnosti nebo nastavit čas, kdy má začít. Výdrž + automatický návrat do stanice - na jedno nabití v klidu zvládne celej byt a když mu dochází baterka, sám se dobije a pak se vrátí tam, kde skončil. Mopování jako bonus - Nejenže vysává, ale když mu dáte vodu, tak i setře podlahu. Hodí se hlavně do kuchyně – tam to má u mě denně.

Jestli existuje něco, co mi v novým bytě fakt změnilo život, tak je to tenhle malý robotický kámoš. Uklízení mě fakt nebaví. A jakmile jsem se přestěhoval do vlastního, bylo mi jasný, že buď začnu uklízet… anebo si pořídím robotickej vysavač. Padla volba na SENCOR SRV 9020BK – a nelituju ani minutu. Nejen že mizí prach, který mě dřív rozčiloval hlavně ráno u slunce na podlaze, ale co je úplně top – můžu ho řídit z mobilu. Sedím v kanceláři a koukám, jak doma maká. Je to takovej tichej spolubydlící, kterej nedělá bordel, ale naopak ho uklízí.