Robotický vysavač Recenze Sencor SRV 7450WH

Recenze Sencor SRV 7450WH

Sencor SRV 7450WH je robotický vysavač určený pro úklid domácností. Tento model kombinuje funkce vysávání a mopování, což z něj činí všestranného pomocníka při udržování čistoty v domově. Vysavač je vybaven silným motorem s sacím výkonem 5 000 Pa, což zajišťuje efektivní úklid různých typů podlah včetně tvrdých povrchů i koberců. Jedním z klíčových prvků modelu SRV 7450WH je jeho výkonná 2…

andrea.matviakova13. října 2025

Jsem naprosto spokojená, krásně vysává, bez problémů zvládne i koberec. Bezvadná jednoduchá mobilní aplikace, mohu i na dálku sledovat, kde vysavač zrovna vysává

při vytírání dělá šmouhy, ale já chtěla hlavně vysavač

Chtěla jsem pomocníka na psí chlupy a to naprosto skvěle zvládá. Za tuto cenu jsem nečekala tak dobrý výkon

mirektuma25230. září 2025

Kvalitní vysavač.Naprostá spokojenost.

klangac27. září 2025

Jsem spokojená,je aji dost rychlý šikovný pomocník.

Dlouho jsem váhala jestli si ho mám koupit,teď jsem ráda.

VohrajCZ26. září 2025

Výborný pomocník Skvělá cena 4000 Kč Vysoký výkon oproti konkurenci, možnost nastavení i slabšího výkonu pro mopování a vysávání (menší hluk) Intuitivní aplikace v češtině Možnost dokoupit odsávací stanici (viz 7485 verze) Lidar systém a vyspělost technologie je na vysoké úrovni Život bez robota už si představit neumím, a to ho mám měsíc V aplikaci jsou další zajímavé funkce Ovladač oproti konkurenčním strojům

Dle návodu by se měl boční kartáček sundavat na koberci, tedy odšroubovat šroubovákem (pozor opačný zavit), ale já už na to prdím a nechávám ho i na koberci Těžko se vylévá voda z nádobky, vždy tam něco zůstane. Namotáné vlasy se těžko odstraňují z okrajů kartáče, dodaný tool s nožíkem je fajn, ale chce to ještě nějakou tupou pinzetu Tim, že je to Sencor a ne třeba Xiaomi, chybí videonávody na YouTube, musíte si na to přijít samy s manuálem.

Neměl jsem moc velká očekávání, ale spokojenost nastala ihned po prvním použití. Aplikace je přehledná, snadná a robot v češtině. Po mappingu pokoje nebo celého bytu, který probíhá automaticky, získáte mapu a můžete začít uklízet. Po cestě si najde stanici a zapíše do mapy, kam se potom vrací nabíjet. Vysávání a mapování není zas tak hlučné i na max výkonech pro každou funkci, bydlím v paneláku a určitě běžný vysavač udělá větší kravál. Zároveň vysává velice efektivně, vždy je plný odpadník. Mopování je též znát, ale není to úplně že by byla podlaha mokrá, spíš jsem si z počátku nebyl jist, zdali to vůbec něco dělá, ale opak je pravdou. Snad bude dlouho sloužit.

mgrcenek10. září 2025

Vysávání a mopování v jednom kroku. Chytrá navigace pro dokonalý úklid bez vynechání. Tichý provoz a dlouhá výdrž baterie.

SENCOR SRV 7450WH je skvělý pomocník do domácnosti. Perfektně vysává i mopuje, snadno se ovládá a díky chytré navigaci uklidí celý byt bez vynechání míst. Je tichý, má dlouhou výdrž baterie a ušetří spoustu času i námahy.