OK. Jsem spokojen
Vše podle mých představ.

OK. Jsem spokojen
Vše podle mých představ.
Zatím se neporouchal. Vysává dobře, občas se zbytečně vrací na již už uklizená místa. S překážkami do max 1,5 cm si poradí, ale i když zamezíme vstup do místnosti, stejně se tam dobývá. V místnosti stále uklízí dokola, i přes volnu Chytrý úklid lítá po místnosti příčně tam a sem. Překážku nad 1,5 nezdolá. Model s automatickým vysypáváním je pohodlné.
Používám jen aplikaci, ale pouze pro přímý úklid konkrétních místností. Se požitím scén se mi úklid nedaří naprogramovat vůbec. Dálkové ovládání není pro mě uživatelsky příznivé. Pouze, když jej potřebuji přesměrovat a nemám po ruce mobilní aplikaci. Mapování místností v aplikaci neexistuje, protože není vidět ohraničení místností a tak nikdy nevím, kde se vysavač nachází. U návodu není vůbec popis jak vytvořit "scény" úklidu. Také nikde nejsou popsány hlasová oznámení vysavače a je to obtížné porozumět. Příště bych si vybrala česky hovořící model s vizualizací obrysů konkrétních místností a také s překonáváním vyšších překážek.
Příště asi vyberu jiný model s výrazně lepší aplikací a překonáváním překážek za původní cenu 7 900 bych jej vrátila. Byl ve slevě na 3 800 a doporučil mi jej prodejce. Takže cena/výkon.
Jsem nadmíru spokojená.
Nevypíná po dobití a ani manuálně nejde vypnout. Pořád nabijí i když v app ukazuje 100%. Když ho chci manuálně vypnout hlásí že nevypne protože nabíjí.
Vrátím ho.
nekomunikuje v českém jazyce jak bylo uvedeno v naBÍDCE
Nepamatuje si prostor k uklízení