Zatím vše v pořádku je trochu pomalejší než ten předchozí vysává dobře
Zatím spokojen

Zatím vše v pořádku je trochu pomalejší než ten předchozí vysává dobře
Zatím spokojen
Zatím funguje dobře. Cena/výkon. Plní požadavky na malé místnosti. Kvituji variantu se samovysypávací stanicí. Je to pohodlné a nemusí se stále vysypávat obsah vysavače.
Aplikace modelu SRV 9485 naprosto nevyhovující. naplánování je chaotické a uživatelsky nepochopitelné. Nikde není popsán návod na volby "scény", pouze na vyžádání u distributora, ale i tak to není uživatelsky příznivé. Mapy místností nejsou k dispozici. Hlasový asistent - vůbec není rozumět, ani nikde není popsán obsah hlasového asistenta co říká. Při úklidu v aplikaci vlastně vůbec nevidíme, kde je a jak mu pomoci dálkově při záseku u překážky.
Asi bych se z důvodu absence map místností a nemožnosti ovládat na dálku bych si vybrala jiný model od jiného výrobce. S lepší aplikací a zdoláváním prahů. Za původní cenu 7900 bych si jej nikdy nekoupila.
Máme koberce, vysavač vysává super. Jsem moc příjemně překvapená. Má hodně funkcí, ještě ho mám krátce a zkouším funkce.
Prahy máme vyšší 2.4 cm. Takže prahy nedá, ale kde máme vyšší koberec, tak přes prah díky kousku vyššího koberce projede, taky mně to příjemně překvapilo.
Nelituji koupu vůbec, i když jsem to zvažovala hodně let. Nabízela se mi Eta, no zrovna jeden typ měl hodně špatných recenzí. Rozhodla jsem se tedy pro tento Sencor na základě recenzí a zatím jsem moc spokojená. Kartáčuje chlupy a vlasy bezvadně, někdy je potřeba je vyčistit, odstranit, ale pak zase pokračuje. Taky prach vysává krásně z koberců. Je pravda, že ho ovládám přes mobil, přes ovladač mi to vůbec nejde, zřejmě něco dělám špatně, ale není to ani potřeba, přes mobil funguje super.
Co se týče překážek a nábytku, někde lehce naráží, ale ne moc, jinak se vyhýbá dveřím taky. Žádný problém, vždy si najde cestu.
Baterii ještě nemám odsledovanou, jak dloho vydrží přesně, ale stihne vysát a výsledek je vidět. Nabíjení je taky v pohodě. Vcelku velká spokojenost.
Funguje výborně
Za super cenu , super výkon
Nemá virtuální zeď
V návodě napsaná "závada" příliš hladká podlaha!!, když robot zmatkuje a některá místa vytírá třikrát za sebou? A která není, když je navíc mokrá? Na fotbalové hřiště jsem si to nepořídil.
Vysává velice dobře. Líbí se mi že má funkci silné vysávání koberců což je super, tak že když přejede z lina na koberec zvýší se sání. Ještě jsem zkoušela mopovat.
Celkové hodnocení jsem zatím velice spokojená.
Odpovídá popisu výhody dá se ovládat dálkový ovladačem nebo po připojení na wi-fi ovládat aplikací dá se naprogramovat
Výdrž baterie záleží na nastavení sacího výkonu při nastavení na maximum Max délka vysávání 50 minut
Tichý.
Spokojenost děkuji.
Zachovává neuklizená místa. Po měsíci provozu došlo k poruše.
Cenově velmi dostupný, prozatím spolehlivý, udělá co má
komunikuje hlasitě pouze v angličtině (už jsme si ale zvykli), mokré vytírání je slabší - drobnou nerovnost v podlaze nestáhne (jen dokonalou rovinu). Lepší by na mokré vytírání byly "huňatější) návleky, které by se lépe "přilepily" k podlaze.
Splnil očekávání, dobrý pomocník
zatím je krátká doba od nákupu
Bezpracne vyluxovano
To vytirani je jen takové kosmetické ze to setre prach po vysávání Jinak nutno vzít mop a kbelík s vodou.
Velká spokojenost v domácnosti 1 starého člověka.
Uklidí dobrý,
Brzy vybitý, nemluví česky, aplikace tak nějak k ničemu.
Abych nemusel luxovat
Tichý, spolehlivý a když zajíždí na nabíječku rychlou a krátkou cestou bez hukotu spokojenost
Stručně řečeno-za málo peněz hodně muziky
tichy chod, sila vysavani
vysava chaoticky, jedno misto nekolikrat, vydrz baterie na nejnizsi vykon
je 90 minut, do uplneho vybiti nevysaje koberec v 1 mistnosti rozmeru 4x4m
spatna koupe, nutno ho vratit
zatím se učím