Recenze Sencor SRM 1600WH

Rýžovar Sencor SRM 1600WH je praktickým pomocníkem pro každou domácnost, která si chce usnadnit přípravu rýže a dalších pokrmů. Díky funkci časovače můžete nastavit přesný čas vaření, což oceníte zejména při plánování jídel. Rýžovar má bílou barvu, která se snadno hodí do různých kuchyňských interiérů. Vnitřní hrnec s nepřilnavým povrchem o objemu 1,6 litru umožňuje přípravu až 1 300 gramů rýže,…

Tereza Volná22. dubna 2026

nepřilnavý povrch hrnce, rýže je vždy skvěle uvařená přednastavitelné programy pro přípravu nejen rýže má funkci odloženého startu i udržení teploty pokrmu

Tenhle rýžovar je opravdu super, má velký objem, takže se dá připravit rýže pro celou rodinu naráz, což dost šetří čas a taky to, že se pak hrnec nemusí drhnout, protože se rýže nepřipaluje a nelepí. Má to i nějaké specifické funkce jako odložený start, což je taky fajn. Rýže z něj chutná opravdu skvěle a má super konzistenci, takže bezva kup.

Monyq12. dubna 2026

Rýže je pokaždé perfektně uvařená a vůbec se nepřichytává ke dnu Obsluha je naprosto jednoduchá a zvládne ji úplně každý za chvilku Funkce udržování teploty zajistí teplý jídlo i po nějakém delšímčasu

Tenhle rýžovar je fakt pecka a v kuchyni mi ušetří hromadu času i nervů. Rýže je z něj pokaždé krásně nadýchaná a chutná mnohem líp než z klasickýho hrnce. Jsem s ní maximálně spokojená a už bych ho za nic jinýho nevyměnila.

MiliSek31. března 2026

Nadýchaná rýže bez hlídání Jednoduché ovládání na displeji Více programů i na další jídla

Koupila jsem tenhle rýžovar domů a musím říct, že vaření je s ním najednou úplně bez starostí. Stačí nasypat, zmáčknout tlačítko a rýže je vždy krásně nadýchaná a nepřipálí se. Navíc v něm dělám i kaše nebo zeleninu, takže ho používám skoro každý den.

petr29. března 2026

Rejže je z něj vždycky naprosto dokonalá Úplně jednoduché ovládání a automatické vypnutí Velký objem a fakt snadná údržba

Rýžovar od Sencoru je dobrej, protože rejže je z něj pokaždý naprosto luxusní a vůbec se nelepí. Prostě tam všechno nasypu, zapnu to a dál už se o nic nemusím starat, dokud není hotovo. Jsem s ním maximálně spokojenej, protože mi v kuchyni ušetří fakt mraky času i nervů.

Jitka_Fialová17. března 2026

plně samostatný, připraví skvělou rýži bez nutnosti neustálého hlídání vnitřní nádoba se velmi snadno čistí a rýže se na ni nelepí rýže zůstane teplá a čerstvá i několik hodin po uvaření

Rýžovar je pro mě v kuchyni naprostým vysvobozením. Od té doby, co ho mám, už rýži v hrnci na plotně vůbec neřeším, prostě ji nasypu, zaliju vodou a on se o vše postará sám. Rýže je z něj pokaždé nadýchaná, akorát měkká a nikdy se mi nepřipálila. Oceňuji i jeho dostatečný objem, díky kterému bez problému pohostím celou rodinu nebo přátele. Navíc vypadá na lince díky čistému bílému designu moc hezky a jeho údržba je díky vyjímatelné nádobě otázkou minuty.