Elektrický zubní kartáček Recenze Sencor SOC 4211GD

Recenze Sencor SOC 4211GD

Sencor představuje zubní kartáček SOC 4211GD s 4 přednastavenými programy a rychlostí stěrů až 40000 kmitů za minutu. Kartáček je vybaven chytrým časovačem Quadpacer, LED ukazatelem a 2 výměnnými hlavicemi v balení. Výdrž baterie kartáčku dosahuje až 45 dní při každodenním čištění.

martinakubesova2. října 2025

Hezký vzhled, dlouhá výdrž, hodně funkcí.

scerba12. prosince 2024

Nevím, je to dárek

vl.chvojkova24. listopadu 2024

splňuje to co má v popisu

Spokojennost

pa.fryzelka22. listopadu 2024

Pomerem ceny vyborny. Nabijeci sklenicka spolecne s pouzdrem.

Registrovaný uživatel13. září 2024

Stylový zlatý design, který vypadá luxusně. Skvělá výdrž baterie, klidně několik týdnů na jedno nabití. Různé režimy pro různé potřeby čištění. Sonický pohyb dělá zázraky s hladkostí zubů. USB nabíjení – praktické pro cestování.

OMG, tenhle sonický kartáček od Sencoru je úplně game changer pro mou zubní rutinu! Koupila jsem ho kvůli tomu, že jsem chtěla něco víc fancy než obyčejný kartáček, a rozhodně jsem neudělala chybu. Hned na první pohled mě zaujal tím zlatým designem – vypadá fakt luxusně a ladí mi s koupelnou, což je prostě top.

Registrovaný uživatel12. ledna 2023

Jednoduché nabíjení. uv čištění.cestovni obal . časovač

Dobrý nákup

Anka11. ledna 2023

nádherný elegantní dizajn uv lampa v pouzdře dezinfikuje nabíjení ve skleničce důkladně vyčištěné zuby

kvalitní sonický kartáček, nejlepší za mě nabíjení ve sklence

Kratochvilovaradka13. prosince 2022

Vypadá jako prémiový výrobek a stejně tak kvalitně i pracuje. Celá rodina už nepoužíváme nic jiného a klasické kartáčky jsou minulostí. Baví mě různé programy, funkce, barva, masáž dásní a cestovní obal. Navíc není potřeba často nabíjet.

Marketa26. listopadu 2022

Kartáček hlídá čas čištění pouzdro UV sterilizátorem sklenička v balíčku jako bonus 4 úrovně čištění černá je má oblíbená barva

Stolcova Alena25. listopadu 2022

Kartáček splnil má očekávání, pěkný design a zlatá barva, funkčnost, program SOFT je ideální pro mé dásně. Cestovní pouzdro zabrání poškození kartáčku při cestování. Dezinfekce v pouzdře je velká pomoc při ústní hygieně.

Johy18. listopadu 2022

Různé úrovně nastavení šetrný k dásním cestovní pouzdro dlouhá výdrž baterie