Recenze Sencor SMW 6025BK

Mikrovlnná trouba Sencor SMW 6025BK přináší do vaší kuchyně moderní a užitečné funkce, které usnadní a zefektivní vaše vaření. Tato černá mikrovlnná trouba nabízí mikrovlnný výkon 850 wattů, což zajišťuje rychlý ohřev a vaření pokrmů. S nádobou o objemu 25 litrů poskytuje dostatečný prostor pro přípravu nejrůznějších jídel. Elektronické dotykové ovládání je intuitivní a uživatelsky přívětivé.

Lukas Popek14. března 2026

Hezký design,příslušenství,funkčnost

Velmi těžká

Je to perfektní, má znělka je maximálně spokojená,kombinace s horkovzdušná fritezou je TOP

pavan7. března 2026

Vše vyzkoušeno = max. spokojenost Cena

olsiro20. února 2026

Jsme s přístrojem spokojeni, ovládání, funkce super. Před tímto typem jsme měli Whirlpool FT338/WH, ta už dosloužila. Sencorka je lehčí jinak se ovládá - dotykově, má navíc horkovzdušnou troubu. Snad vydrží to co předešlá.

Škoda že se vyrábí pouze v černé verzi, bílá by nám do kuchyně pasovala lépe. Jinak jsme žádné jsem zatím nenašli.

Je fajn, můžeme doporučit.

Martin29. prosince 2025

Troubu mám zatím jen krátce, ale už teď můžu napsat, že základní funkce se ovládají vcelku intuitivně, přístroj splňuje mé požadavky.