rychlost dodání

výrobek - mikrovlnná trouba - klasická, hřeje jak má, vše je v pořádku
Super spokojenost
černá barva vypadá efektně
černá barva vypadá efektně
plechový plášť trouby v černé polomatné barvě
absence viditelné rysky na otočných regulátorech času a výkonu
lesklé plastové hrany dvířek a lesklé regulátory
náročnější údržba
Trouba vypadá pěkně, tmavý vnitřek, dojem bohužel kazí chybějící rysky nastavení polohy na otočných regulátorech, za to by ten, co to nedomyslel, zasloužil nafackovat. Takže nezbylo než chybějící označení opatrně doplnit zatím štětečkem stříbrnou barvou. Uvidím, jak dlouho to vydrží, než se případně vymyslí něco jiného.
Další smutná kapitola jsou nalepené samolepky na dvířkách a troubě-po odstranění samozřejmě zůstalo na povrchu lepidlo. Naštěstí lihem šlo odstranit bez narušení povrchu.
Škoda, že plastové hrany dvířek a regulátory nejsou v matném provedení, protože na lesklé ploše je znatelný každý otisk, takže podle toho je nutné se k tomu chovat.
Regulátor času nemá žádnou vůli v pohybu, takže časový interval jde nastavit přesně.
Závěrem troubu i přes uvedené nedostatky doporučuji, v kombinaci černá pracovní deska-černá konvice vypadá pěkně a jakoby luxusně..:)
Skvělá cena
Jednoduché ovládání
levná
špatně viditelné nastavení času
Jednoduchost používání
Malá ( nezabírá moc prostoru), levnější mikrovlnka, co má navíc funkci rozmrazování
Mám ji v černé barvě a není moc vidět značení u minutovníku a nastavení výkonu mikrovlnky. Tmavá v tmavé, to bych tedy vylepšila být výrobcem, stejnou chybu dělá i u světlých verzí svých výrobků…
Funguje bez problémů, oceňuji i program na rozmrazování.
Jednoduchá obsluha, plně dostačující
špatně čitelné symboly k ovládání mikrovlnky
Jednoduche ovládání
Cena
Jsou špatně viditelné, teměr vůbec nejdou vidět, šipky na časovači a nastavení výkonu. Musel jsem označit bílým fixem. Abych věděl kolik zbýva času do vypnutí a abych viděl z dálky jaýy je nastavený výkon.
popisy na ovladačích by měli víc zdůrazněny
jinak vše OK
Nezabere moc místa.
Chybí na časovači značka která ukazuje čas .
Cena
Splněno očekávání
dobrý poměr cena - výkon (používáme pouze pro ohřev)
nejsou dobře vidět polohy otočných ovladačů. Vyřešeno označením polohy černým lihovým fixem
Krásná
Vevnitř mírně porušena tmavá folie
Jinak super
Malý jednoduchý
Pomalý ohřev
Jednoduché ovládání pro babičku
Špatně viditelný čiselnik
Na naše potřeby dostacujíci
Mikrovlnka splnila mé potřeby,je pěkná a funkční .Potřebovala jsem mikrovlnku jednoduchou a pouze na ohřívání jídla.
Na nic jsem nepřišla
Spokojenost s produktem