Kuchyňský mlýnek Recenze Sencor SMG 4410WH

Recenze Sencor SMG 4410WH

Mlýnek na maso Sencor SMG 4410WH je určený pro rychlé a snadné mletí různých druhů masa. Mlýnek je se struhadlem a tvořítkem klobás a kebbe. Mlecí nůž a kotouče jsou vyrobené z odolné oceli. Mlýnek nabízí tenké krájení, hrubé krouhání/strouhání, jemné krouhání/strouhání, struhadlo na tvrdý sýr a ořechy.

martybre5. října 2025

Jednoduchost-cena

Hlučnost-krátký přívod

Celkově spokojenost

vladnovako28. prosince 2024

jeste jsem nezkousel

an47prud12. listopadu 2024

Plastové díly po prvním použití praskly

skutaj5. listopadu 2024

lehký, má rukojeť na přenášení

na zeleninu vůbec nedoporučuji

Kupovala jsem zejména pro mletí masa a to mele dobře. Horší je to se strouháním zeleniny- zkoušela jsem celer a byl všude jinde než v misce (stůl, podlaha). Otvor, do kterého se zelenina dává, je úzký, tak se to stále zasekávalo. Ořechy ani strouhanku jsem raději po této zkušenosti nezkoušela. Zůstanu jen u mletí masa, pro který byl koupen

hanmar13. května 2024

Produkt jsem vybrala primárně kvůli mletí masa, neb ruční mlýnek ze zdravotních důvodů již nemohu používat. Jsem spokojena, mele výborně a vyzkoušela jsem i strouhání, vše ok. Jednoduchá obsluha, mnoho možností. Využití - 2x,3x do měsíce

trem16. ledna 2024

Super, ulehčí to práci. Používám dost často. Značku Sencor používám velmi ráda.

Registrovaný uživatel23. listopadu 2023

Výkonný pomocnik

Mohl by mít více příslušenství. Výborná cena/výkon

Registrovaný uživatel18. listopadu 2023

- Líbil se mi - všestranné použití / maso, zelenina, klobásy, strouhanka. - týdně

Zatím spokojenost, bez problémů.

Registrovaný uživatel27. září 2023

Dosud neodzkouseno při větší a trvalejší zátěži. Celkové hodnocení by bylo předčasné.

Registrovaný uživatel1. září 2023

ještě nevyzkoušeno