Žehlička na vlasy Recenze Sencor SHI 9100RS

Recenze Sencor SHI 9100RS

Žehlička na vlasy Sencor SHI 9100RS je určena pro komplexní úpravu mokrých vlasů. Unikátní technologie umožňuje suché a narovnané vlasy v jednom kroku, což šetří čas a optimalizuje efektivitu každodenního stylingu. Tento model nepoužívá tradiční horké destičky, ale místo toho využívá vysokorychlostní proud vzduchu, který suší a rovná vlasy současně, čímž minimalizuje tepelné poškození.…

JarkaS2. prosince 2025

Rychlá úprava vlasů bez námahy Hladký vzhled a přirozený lesk Šetrná péče i při častém používání

Každé ráno bojuju s časem a tahle žehlička mi začala zachraňovat celé ranní rituály, protože vlasy upraví rychleji než cokoli, co jsem kdy měla. Používám ji rovnou na mokré vlasy a vždycky z nich udělá hladké a lesklé prameny, které drží celý den. Překvapilo mě, jak příjemně lehká je v ruce a jak jednoduše se ovládá, takže si styling užívám místo toho, abych se u něj rozčilovala. Po pár týdnech mám pocit, že jsou moje vlasy míň vysušené a celkově vypadají zdravěji.

zoubek.iris19. listopadu 2025

Rychlá úprava vlasů v jednom kroku Možnost nastavit teplotu podle typu vlasů Vlasy zůstávají hladké a bez krepatění

Sencor SHI 9100RS mi hodně usnadňuje ranní úpravu vlasů, protože v jednom kroku suší i narovnává a výsledek je vždycky hladký a upravený. Přehledné ovládání a možnost nastavit si teplotu mi dává jistotu, že si vlasy neničím. Oceňuju i to, že po úpravě drží tvar a nepůsobí zbytečně vysušeně. Je to prostě pomocník, který šetří čas a dělá krásný výsledek.

Vladka Atomkova12. listopadu 2025

krásně vypadá šetrná k vlasům a hotový rychle vlasy jsou pak lesklé a jemné

Je krásná, vypadá fakt luxusně jak dyson a šetří mi spoustu času. Vlasy mi narovná a vysuší během pár minut, a přitom jsou lesklé a bez krepatění. Líbí se mi, že si můžu nastavit proud vzduchu i teplotu podle sebe. Cítím, že je k vlasům šetrnější než klasické žehličky a jsem fakt velmi spokojená. Za tu cenu je to paráda.

Ivana D.10. listopadu 2025

Rovné vlasy po 2 tazích, výsledek jako u normální žehličky, který vydrží stejně, cena, nižší poškození, ionizace.

Jsem nadšená. Hledala jsem alternativu k Dyson Airstrait, jelikož zde je pořizovací cena opravdu vysoká. Sencor je perfektní alternativa a výsledek je úžasný. Mám hodně kudrnaté vlasy a nečekala jsem, že by efekt mohl vypadat jako po normální žehličce. Za mě perfektní produkt!

lenka.jegyinakova29. října 2025

Při prvním použití jsem si vytrhala několik vlasů, když se zachytily do skulinky v žehličce. Dala jsem tomu ještě šanci, ale ani při opakovaném sušení / žehlení jsem nebyla spokojená. Trhá vlasy, oproti dysonu, který je sice dvojnásobně drahý, má i nižší výkon při sušení vlasů, vlasy tak lehce nekloužou mezi destičkami a zdá se mi, že nejsou ani tak lesklé a příjemné. Produkt jsem hned vrátila a koupila dyson. Nelze srovnávat.

Nemohu doporučit, ačkoliv cena je velmi přívětivá.

danijela.zecevic24. října 2025

great produce. i used it for the first time today and it does the job. the air is not too hot but it straightens hair, it is very intuitive - it sops and starts according to yr needs

buttons could be bigger. for my midage eyes they are too small so i had to put glasses to see what sign is on the button.

all in all, awesome product. i will recommend it to my friends

Kristýna Kamenice18. října 2025

hodně šetří čas vlasy se mi po něm zdají zdravější a jemnější bezpečnostní funkce automat vypnutí

Pro mě jako pro mámu je největší výhoda rychlost. Než se děti ráno nasnídají, já mám vlasy hotové, suché i rovné. Dřív jsem musela fénovat, pak žehlit, teď mám všechno v jednom. Vlasy vypadají zdravěji a přijdou mi hebčí. Super je i funkce automatického vypnutí, protože ráno je to frmol. Aspoň se pak nemusím bát, že jsem to nechala zapnuté.

ikaria-xb17. října 2025

šetrná k vlasům luxusní balení nastavení teploty

Koupili jsem si ji s dcerou spíš ze zvědavosti, protože zněla jako zázrak a opravdu to funguje! Je to úplně jiný pocit než klasická žehlička i klasický fén. Vlasy nejsou vysušené, ale hezky jemné a hebké. Líbí se mi, že si můžeme nastavit vlastní teplotu. A balení vypadalo tak luxusně, že bych ji klidně darovala i jako dárek.

MilenaŽ16. září 2025

Rychlá úprava vlasů bez stresu Vlasy jsou hebké a lesklé

Žehlička na vlasy SENCOR mi opravdu změnila každodenní úpravu vlasů. Ráno mám účes hotový během pár minut a vlasy jsou krásně hladké a lesklé. Líbí se mi, že si můžu nastavit teplotu i foukání přesně podle potřeby.

2022plihareidolf10. září 2025

perfektní dárek manželka nadšená šetří čas při fénování

Koupil jsem tuto žehličku manželce k výročí a úspěch! Dcera mi poradila, že to bude super, protože si žehlí vlasy po každém umytí. Teď už to má v jednom i se sušením. Byla nadšená, používá ji skoro denně a pokaždé mi říká, jak je to rychlé a pohodlné. A já jsem rád, že už netráví tolik času v koupelně. A balení vypadalo fakt krásně, takže jako dárek ji to fakt nadchlo. Je to za super cenu, tak to kupte i té vaší.

ondrej.polednak8. září 2025

Urychlí dceři sušení metrových vlasů zhruba o 40 min