Žehlička na vlasy Recenze Sencor SHI 5300GD

Recenze Sencor SHI 5300GD

Sencor žehlička SHI 5300GD nabízí optimální péči o vlasy každý den. Mezi klasickými žehličkami vyčnívá, jelikož je opatřena speciálními žehlícími kartáči, které ještě více umocňují výsledný styling. Navíc má dokonale tenké tělo, skoro nic neváží a otočným přívodním kabelem se adaptuje každému směru pro příjemnou manipulaci. Teplotu si můžete přizpůsobit 4 různými stupni.

Kristina Stýskalová12. listopadu 2024

Objednala jsem tak uvidím, doufám že když teď hodím pět hvězd že se splní mé pozitivní dojmy a že to mým vlasům bude mít pozitivní vliv a budu je mít hezčí a krásnější tak uvidím .

Nemohu říct když ji ještě doma nemám.

Tak k shrnutí je že já doufám že to bude lepší bomba než ty žehličky které jsem třeba měla a byli na prd doufám že když tahle má ty hřebeny že k mým vlasům sedne a padnou si do oka a že to bude vše v pořádku. A že budu spokojená.

Registrovaný uživatel28. března 2024

přála si to vnučka

je spokojená

Alena28. ledna 2024

Funguje dle mých představ

Pomalu se nahřívá, ale za ty peníze bych nečekala nic jiného Nádržka na vodu se obtížně zavírá, ale s trochou snahy to nakonec jde

zdenka25. března 2023

design a krásná kombinace bílé a růžovo zlaté hezky klouže po vlasech parní funkce je topka hřebenové nástavce jsou super praktické, nemusím při žehlení pročesávat vlasy

skvělá žehlička za dobrou cenu, mám po ní krásné vlasy a narovnání vydrží