Fén Recenze Sencor SHD 9050GD

Recenze Sencor SHD 9050GD

Vysokorychlostní fén na vlasy SHD 9050GD, Vysokorychlostní profesionální BLDC motor / Maximální rychlost: 110 000 ot./min. / Úrovně teplot: 4 / Rychlost proudění vzduchu: 2 úrovně / Studený proud pro zpevnění a fixaci účesu / Ionizační funkce / Přírodní sušení: cyklické střídání horkého a studeného proudění.

4 recenze

alice.cenigrova18. prosince 2025

Design, skladnost, výkon

Moc vysoké teploty, přepínač na nešikovnem místě, občas padají magnetické nástavce, maly a mělký difuz

Krásný, ale pro mě nepoužitelny.

petrasmetanova3. prosince 2025

fén je lehký, dobře se drží, dá se složit, jednoduše se ovládá, magnetické nástavce dobře drží

občas při úpravě vlasů nechtěně přepnu teplotu z horké na studenou nebo opačně, tlačítka jsou na držadlo naproti sobě

Fén je skvělý, dokonale a rychle suší a upraví i moje jemné vlnité vlasy díky difuzéru, snadnému přepínání teplot i ionizaci.

Kristýna Kamenice12. listopadu 2025

Rychle a setrne suseni vlasu Lehky a pohodlny do ruky Elegantni vzhled do kazde koupelny

Fen na vlasy Sencor SHD 9050GD pouzivam kazdy den a jsem s nim moc spokojena, vlasy mam rychle suche a zaroven hebke a leskle. Je lehky do ruky a vypada krasne v koupelne. Suseni je s nim prijemne a rychle.

lukyhorn8811. listopadu 2025

Vysousi rychle ale setrne Je tichy Ma nekolik stuponu teploty a rychlosti vzduchu Dobre vymaslene nastavce

Koupil jsem ho zene a moc ji vyhovuje. Mám navic pocit, že její vlasy jsou ted lesklejsi a jemnejsi. Svym modernim desigmńem nam i zkrasluje koupelnu.