Recenze Sencor SHD 8900RS 41025180

Tento fén je navržen s důrazem na výkon a účinnost díky vysokorychlostnímu profesionálnímu BLDC motoru, který dosahuje maximální rychlosti 110 000 otáček za minutu. Nabízí možnost zvolit ze čtyř různých teplotních stupňů, což umožňuje přizpůsobit intenzitu tepla potřebám různých typů vlasů. Rychlost proudění vzduchu lze nastavit ve třech krocích, čímž je zajištěn šetrný i intenzivní proud pro…

janablaz17. února 2026

lehký, rychlý - fénování je radost

Registrovaný uživatel24. ledna 2026

Rychlé vysušení Vzhled Magnetické nástavce drží dobře 3 rychlosti i 3 teplotní možnosti jsou dostačující Filtr v rukojeti je též na magnet a dobře se čistí Klabel dost dlouhý

Kabel není otočný

TerkaVev17. ledna 2026

Rychlé sušení bez zbytečného přehřívání vlasů Lehký do ruky a pohodlné ovládání Hladší vlasy a méně krepatění po úpravě

Fén Sencor mám doma chvíli a fakt mě baví, jak rychle zvládne usušit vlasy i bez zbytečného přepalování. Vlasy jsou po něm hladší, míň poletují a ráno jsem hotová za pár minut. Navíc je lehký do ruky, takže mě z toho nebolí zápěstí ani při delším foukání.

Evelin14. ledna 2026

nastavení režimů podle potřeby technologie pro lepší výsledek fén je poměrně dost tichý

Strašně dobře se mis ním fénují vlasy, má nastavení na různou délku, teplotu a tak. Co je fakt bomba je ta technologie, která má po vyfoukání udělat lepší výsledek na hlavě. Musím říct, že mám vlasy vždycky pěkný a jemný, fakt super. Moc ráda doporučím dál.