Fén Recenze Sencor SHD 8275BK

Recenze Sencor SHD 8275BK

Fén na vlasy Sencor SHD 8275BK disponuje AC motorem o výkonu 2400 W s dlouhou životností. Díky ionizační funkci je fén k vlasům šetrnější, zanechává je hydratované, dodává jim lesk a potlačuje účinky statické elektřiny. K šetrnosti také přispívá technologie Keratin Care Plus. Fén má možnost nastavení dvou stupňů rychlosti vzduchu a třech stupňů teploty vzduchu.

veronika.cadilkova7. července 2025

Perfektní, zatím vyzkoušeno jednou na vysušení, ale první dojem výborný. Vysušení neobvykle rychlé, drží se příjemně.

Jezinka5. února 2023

- výkonný motor - dvoumetrový kabel - praktické závěsné očko - kartáč koncentrátor, difuzér pro objem, tenký zúžený nástavec, cestovní sáček - Keratin Care zabraňuje poškozování vlasů - funkce ionic omezuje static. elektřinu, vlasy jsou lesklejší - bezpečnostní tepelná pojistka

Silný fén s různými funkcem chránící kvalitu vlasů apodobně. Můj předešlý fén měl metrový kabel což byla opravdu hrůza, kterou jsem si při koupi neuvědomovala. Určitě doporučuji.

Culík31. ledna 2023

- KeratinCare ( nepoškozuje vlasy a su jemnější) - Cool Shot ( fixace vlasů) - rukojeť pre levákou - závesné očko - tepelná pojistka! - pomerne dlhý kabel

Syn spálil predošlý fén, keď si fénoval mokré rifle. Takže nutný dárek pro celů rodinu čo už je v kůpelni a funguje tak jak bych od něj očakávala. Bol to dobrý typ od susedky a som velmi spokojná. Doporučujem.

Verovan20. ledna 2023

- neelektrizují mi po jeho použití vlasy - příjemně lehký - dostatečně dlouhý kabel

Na první pohled mě zlákal vzhledem, ale stejně příjemně mě překvapil i při práci. Zkratka kvalitní za dobrou cenu.

Viktorka18. ledna 2023

Omezovac staticke elektriny opravdu funguje Neposkozuje vlasy Prakticke zavesne ousko Cenim si rukojeti i prolevaky Silne fouka Dostatecne dlouhy kabel Prakticky, lehky, se spoustou vychytavek - za dobrou cenu.

Jsem s nim moc spokojena. Jednoduchy a silny motor. Jsem levak ,takze ocenuji drzak i prolevaky .Urcite doporucuji.

zdenka2. ledna 2023

výběr teploty vysuší vlasy poměrně rychle praktické poutko na zavěšení stylový a celkem lehký 3 nástavce v balení

jsem naprosto spokojená, doporučuju