Recenze Sencor SFT 3703WH bílý

Ventilátor Sencor SFT 3703WH je sloupový typ ventilátoru, který se vyznačuje svou výškou 95 cm. Je vyroben v bílé barvě, což mu dodává elegantní vzhled. Tento ventilátor je bezlopatkový, což znamená, že je bezpečnější pro použití, zejména pokud jsou v blízkosti děti. Zařízení je napájeno ze sítě a jeho maximální výkon činí 50 W.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 9 recenzí pomocí Seznam AI

Ventilátor Sencor SFT 3703WH je podle recenzí tichý, výkonný a spolehlivý pomocník do horkých dnů. Vyniká kompaktními rozměry, moderním designem a snadným ovládáním. Někteří zákazníci však upozorňují na použití levnějších materiálů a neefektivní noční režim.

• Tichý chod i při maximálním výkonu
  • Spolehlivý výkon i v horkých dnech
  • Kompaktní velikost a moderní design
  • Snadné ovládání a manipulace
  • Stabilní stojan a bezpečné skryté lopatky
  • Nízká kvalita použitých materiálů působí lacině
  • Noční režim je hlučný a neefektivní

lady.scorpion20. července 2026

Vzhled, nízká hlučnost, možnost nastavení osvětlení (3 barvy), tří rychlostí a módů (normal, vánek, spánek) a také ionizace (nelze asi zjistit či ověřit, zda skutečně ionizuje či ne).

Splňuje mé představy, je velmi pěkný vzhledově a dobře se udržuje v čistotě.

santynek16. července 2026

Lehké ovládání

Větrák funguje výborně. Splnil očekávání.

s.y.k.i.c7. července 2026

Hezký vzhled Skryté lopatky Ionizátor Osvětlení

Není moc tichý (noční režim je úplně k ničemu, jelikož se pořád zapíná a vypíná) Za tu cenu je použitý nejlevnější materiál, takže vhled je sice hezký, ale působí lacině

Stejnou cenu udělá ventilátor za pětinu ceny a bude nejspíš i tišší

javorice8372. července 2026

tichý společník

Registrovaný uživatel25. února 2026

tichy chod pro klidny spánek lehka manipulace a presouvani prijemny vzduch i pri vysoke teplote

Ventilator Sencor SFT 3703WH mam doma uz par tydnu a jsem fakt spokojeny, protoze mi v lete konecne nefouka horko do obliceje. Poustim ho kazdy vecer a vzdy me prekvapi, jak tichy a prijemny vzduch umi udelat. Muzu ho dat do kterekoli mistnosti a vzdy udela presne to co potrebuju. Je to pro me spolecnik, ktery mi dela doma lehci a prijemnejsi vzduch.

Vladka Atomkova12. listopadu 2025

tichy a vykonny chod snadne ovladani a stabilni stojan elegantni bily design spolehlivy provoz i v horku

Ventilator Sencor SFT 3703WH mam doma v loznici a jsem s nim moc spokojena. V lete prijemne ochladi a pritom je tichy. Ovlada se snadno a ma stabilni stojan ktery se nekyve. Libi se mi i jeho cisty bily vzhled. Pouzivam ho kazdy den kdyz je horko.

jezabi22. září 2025

ichy provoz a spolehlivy vykon Kompaktni velikost a moderni vzhled Snadne ovladani a prijemne ochlazeni

Ventilator SENCOR SFT 3703WH je skvely pomocnik do horkych dni. Je tichy, vykonny a pritom zabira jen malo mista. Libi se mi jeho moderni design i jednoduche ovladani. V noci me nerusi a prijemne ochladi celou mistnost.

mouckova.z23. června 2025

Tichý ventilátor, snadná instalace i manipulace. Pro umístění není třeba velký prostor.

Registrovaný uživatel6. srpna 2024

Zatím jen krátce v provozu, ale funguje jak má.