Domácí ventilátor Recenze Sencor SFT 3703WH bílý

Recenze Sencor SFT 3703WH bílý

Ventilátor Sencor SFT 3703WH je sloupový typ ventilátoru, který se vyznačuje svou výškou 95 cm. Je vyroben v bílé barvě, což mu dodává elegantní vzhled. Tento ventilátor je bezlopatkový, což znamená, že je bezpečnější pro použití, zejména pokud jsou v blízkosti děti. Zařízení je napájeno ze sítě a jeho maximální výkon činí 50 W.

kubiden17. listopadu 2025

tichy chod pro klidny spánek lehka manipulace a presouvani prijemny vzduch i pri vysoke teplote

Ventilator Sencor SFT 3703WH mam doma uz par tydnu a jsem fakt spokojeny, protoze mi v lete konecne nefouka horko do obliceje. Poustim ho kazdy vecer a vzdy me prekvapi, jak tichy a prijemny vzduch umi udelat. Muzu ho dat do kterekoli mistnosti a vzdy udela presne to co potrebuju. Je to pro me spolecnik, ktery mi dela doma lehci a prijemnejsi vzduch.

Vladka Atomkova12. listopadu 2025

tichy a vykonny chod snadne ovladani a stabilni stojan elegantni bily design spolehlivy provoz i v horku

Ventilator Sencor SFT 3703WH mam doma v loznici a jsem s nim moc spokojena. V lete prijemne ochladi a pritom je tichy. Ovlada se snadno a ma stabilni stojan ktery se nekyve. Libi se mi i jeho cisty bily vzhled. Pouzivam ho kazdy den kdyz je horko.

jezabi22. září 2025

ichy provoz a spolehlivy vykon Kompaktni velikost a moderni vzhled Snadne ovladani a prijemne ochlazeni

Ventilator SENCOR SFT 3703WH je skvely pomocnik do horkych dni. Je tichy, vykonny a pritom zabira jen malo mista. Libi se mi jeho moderni design i jednoduche ovladani. V noci me nerusi a prijemne ochladi celou mistnost.

mouckova.z23. června 2025

Tichý ventilátor, snadná instalace i manipulace. Pro umístění není třeba velký prostor.

Registrovaný uživatel6. srpna 2024

Zatím jen krátce v provozu, ale funguje jak má.