Úspora času, jídlo je rychle hotovo.

Úspora času, jídlo je rychle hotovo.
Jsem velmi spokojená v vařením, je to bez tuku a přitom velice chutné. Hranolky jsou bezkonkurenční.Má hodně využití.
Velká spokojenost a doporučení ostatním ke koupi.
Našla jsem na YouTube spoustu receptu pro zdravou přípravu jídla v HF, ne používám mikrovlnou troubu ani klasickou troubu. HF Sencor má krásny designér a jednoduché ovládaní. HF Sencor jsem ještě nestihla vyzkoušet ale se těším na pečení a vaření v ní.
Doporučují všem pořídit HF Sencor pro přípravu zdravého jídla bez oleje.
Jddnofuchá priprava jídel
Jsem velmi spokojená, zboží splnilo má očekávání
Jednoduché ovládání a rychlá příprava potravin. Chutná jídla a snadné ovládání
Zatím jsem na nic nepřišla
Chutná a jednoduchá priprava
vše, co jsem očekávala.
jen jsem si měla zvolit jinou variantu s otočným košíkem a talířem pro pizzu. Inu, trošku špatná volba ale objednaný výrobek nemá chybu.
Prozatím splňuje to, co se deklaruje obecně o horkovzdušných fritézách. Jestli vyniká neumím posoudit, protože nemám v kuchyni další vzorky jiných výrobců, aby se to dalo provést racionálně a ne emotivně. Produkt používám podle potřeby, nálady a podle dostupného materiálu k vaření.
viz klady
Tato anketa není při oslovení drobného uživatele a majitele jednoho kusu validní. Vypovídací hodnota 0. I při oslovení velkého množství respondentů.
Lehké ovládání, rychlá příprava a hlavně bez oleje
Bezvadný nápad
rychlý náběh na požadovanou teplotu
příšerná kvalita
dno nádoby,která zachytává odkapávijící tuk,je natřeno obyčejnou černou barvou,která se po čase začala odlupovat dno rezne
nyní se odlupuje i síto, takže v jídle je černá barva.
sencor je nekvalitní značka
už nikdy více
Příznivá cena , rychlí náběh teploty ,snadná obsluha a údržba , pěkný vzhled
nelze ubrat čas ohřevu .
cenově pozitivní s konečným výsledkem
Rychlé a kvalitní opracování potravin.
Ožádných nevím.