Recenze Sencor SFR 9000SS

Horkovzdušná fritéza Sencor SFR 9000SS je vhodným řešením pro zdravější alternativu tradičního smažení. Tato fritéza využívá horkovzdušného systému, který umožňuje připravit pokrmy bez nutnosti použití oleje, čímž snižuje obsah tuku a minimalizuje zápach spojený se smažením. Jednou z výrazných vlastností fritézy je její extra velký objem 9 litrů, což poskytuje dostatek prostoru pro přípravu…

hand6419. února 2026

Velikost, cena, prostě vyhovuje

Michala Betakova15. února 2026

Jednoduché ovládání Velký koš Rychlá údržba Snadná příprava pokrmů Osvětlení při pečení

Skvělá volba. Výborné a hlavně zdravější verze jídla, krásně propečené. Velká vyhoda je velký objem koše. Můžu jen doporučit!!

stilozdeny15. února 2026

vypadá dobře

Kudlacek Roman15. února 2026

Poměr kvalita/cena Jednoduché a rychlé čištění Velký objem Průhledné čelo s vnitřním osvětlením Velký a přehledný dotykový LED displej

Trochu vyšší hlučnost

Uvařímrádacokoliv14. února 2026

dá se v ní fritovat s minimem oleje nebo bez oleje na led obrazovce se dá lehce nastavit teplota nebo pokrm dostatečný objem pro přípravu jídla pro celou rodinu

Jídlo v této fritéze jde připravit i bez tuku a přitom je chuť stále výtečná, což nejvíc oceňuju. Uvařím v ní pro celou rodinu a má rovnou už nějaké přednastavené programy, takže se to nemusí nějak speciálně nastavovat. Je to bez práce a bez zbytečného složitého smažení na pánvi.

Registrovaný uživatel13. února 2026

funguje perfektně,snadná obsluha,údržba-vše OK

Jsem mile překvapena s fritézou.Zatím vše funguje jak má a doufám,že bude i nadále bez problémů.

iveta.supikova11. února 2026

Rychlost,velikost produktu a koše.

Žádné nezjištěny.

pavel_maly31. ledna 2026

Manželka nadšená. Vše v pořádku.

zarybnickamonika29. ledna 2026

Liší se doba přípravy jídel. Vytahování že zásuvky.

Za tu cenu si myslím dobrý produkt.

ivanavenerova27. ledna 2026

Velký, dobrý na údržbu.

kamilacajthamlova26. ledna 2026

Jsem velice spokojená Peču o stošest

Jsem spokojená a ušetřila jsem i spoustu peněz

davidbucek19. ledna 2026

Velikost koše - opravdu skvělá Funkce Výkon Jednoduché čištění

Fritéza je opravdu super, hlavně velký koš umožňuje udělat více porcí najednou. Zatím je skvělá a jídla jsou super.

mic.m18. ledna 2026

Perfektní produkt, který nesmí chybět v naší domácnosti od doby co ho máme pravidelně ve friteze děláme pokrmy a je to výborné. Jídlo je rychlé připraveno a bez nějakých zdržování, prostě top produkt

Velká spokojenost s produktem

roucovaz17. ledna 2026

Zatím jen pro vnučky hranolky, pivní slámu. Pizzu.

Kvalita za dobrou cenu.

mariestankova4417. ledna 2026

Výborný hrnes

faustovajana16. ledna 2026

Snadná údržba,dobrá cena

Registrovaný uživatel15. ledna 2026

9 litru nádoba

při delší době zapnutí se zahřeje dotykový panel a nejdou přepínat a nastavovat další možnosti nastavení

za ty peníze dobrý

jaroslav014. ledna 2026

Po bleskovém vyřešení naší reklamace, která vznikla pouhým nedorozuměním z naší strany, přístroji nic nebylo, vše funguje jak má.

Po velkém smutnu zpočátku se vše vysvětlilo a nyní velká spokojenost: Dobrý kompromis ceny a kvality

zuzana.pa13. ledna 2026

Jednoduchá obsluha, velmi praktický.

ivusatko10. ledna 2026

Jednoduché ovladání, okénko.