fritéza Recenze Sencor SFR 5050BK

Recenze Sencor SFR 5050BK

Horkovzdušná fritéza Sencor SFR 5050BK je moderní zařízení určené pro přípravu zdravějších pokrmů bez nutnosti použití oleje. Díky technologii cirkulace horkého vzduchu mohou být vaše oblíbená jídla jako hranolky, kuřecí křídla nebo zeleninové plody připravena s minimálním obsahem tuku, čímž se stávají výrazně zdravější alternativou k tradičnímu smažení. Tento model zvládá široký teplotní…

betaroba22. listopadu 2025

snadné ovládání přednastavené programy smažení bez oleje umí udělat i maso

Nikdy jsem nebyla velký fanda všech možných kuchyňských spotřebičů, ale tuhle fritézu jsem si teda fakt oblíbila. Dal mi ji manžel, že to spolu vyzkoušíme a oba to používáme snad každý den. Je přehledná, jídlo se vždycky povede díky programům a hlavně nemusím smažit v oleji. Hranolky i kuře jsou moc dobré a manžel si taky pochvaluje. Za mě spokojenost.

runarider20. listopadu 2025

Rychlá příprava bez oleje Skvělá chuť díky rovnoměrnému pečení Úspora času i energie Snadné čištění a skvělý výsledek

Fritézu Sencor jsem si koupila, protože jsem chtěla něco, co mi zrychlí vaření a zvládne dobré jídlo bez zbytečného oleje. Překvapilo mě, jak rovnoměrně peče a jak hezky dokáže udělat hranolky i maso, aniž bych musela stát u plotny. Používám ji několikrát týdně a líbí se mi, že je rychlá, tichá a po vaření ji jen vytřu a mám hotovo. Je to přístroj, který mi usnadnil každodenní vaření a už bych ho nedala z ruky.

jankasusorena17. listopadu 2025

Vareni s minimem oleje a pritom porad vyborna chut Rychla priprava jidla pro celou rodinu bez dlouheho cekani Snadne cisteni misy i kosiku fryteza zabere minimum mista

Horkovzdusnou frytezu Sencor SFR 5050BK mam doma porad na lince a pouzivam ji skoro kazdy den. Uz se netrapim s olejem a hlidanim trouby protoze hranolky maso i zelenina jsou hotove rychleji a chutnaji mi vic. Libi se mi ze ovladani je jednoduche proste par tlacitek a za chvilku voni cely byt. Jako clovek ktery nechce travit hodiny u sporaku jsem s touhle frytezou opravdu maximalne spokojeny.

Vladka Atomkova12. listopadu 2025

zdrave vareni bez oleje rychla priprava jidla snadne cisteni po pouziti prakticky design a velky kos

Horkovzdusnou fritezu Sencor SFR 5050BK pouzivam skoro kazdy den a jsem s ni moc spokojena. Jidlo je chutne a priprava trva jen par minut. Libi se mi ze muzu varit zdrave bez oleje. Cisteni je rychle a vsechno se da snadno rozebrat. Je to super pomocnik do kazde kuchyne.

sasha.provod5. listopadu 2025

Vyborna chut bez tuku a oleje Rychla priprava jidla pro celou rodinu Moderni vzhled a jednoduche ovladani

Mam horkovzdusnou fritezu SENCOR SFR5050DK a jsem z ni uplne nadseny. Dela skvele a krupave jidlo bez oleje a vsechno je hotove raz dva. Hranolky, kure i zelenina jsou vyborne a chutnaji jako z restaurace. Ovlada se snadno a vypada skvele na lince.

Renata3. listopadu 2025

Zdravejsi priprava bez oleje Rychla a snadna obsluha Skvele vysledky pro celou rodinu

Mam horkovzdusnou fritezu Sencor SFR5050BK a jsem nadseny Jidlo je chutne krupave a priprava trva jen par minut Pouziva minimum oleje a ovladani je jednoduche pro kazdeho

potap.risk843. listopadu 2025

Rychla priprava bez oleje Skvela chut a jednoduche ovladani Velky objem pro celou rodinu

Drive jsem nevaril vubec ale s friterzou od Sencoru me to zaclo bavit. Hranolky kure i zelenina jsou hotove raz dva a chutnaji skvele. Ted mam doma pocit jako v profi kuchyni a jeste bez oleje

marikazr1. listopadu 2025

Zdravější smažení bez oleje. Skvělá chuť a křupavost. Jednoduché ovládání a čištění.

Koupila jsem si fritézu SENCOR a musím říct, že je to moje nová kuchyňská láska. Konečně smažím bez hromady oleje, všechno je křupavé, štavnaté a přitom zdravější. Ovládání je snadné, údržba rychlá a výsledky skvělé.

Zbyněk196825. října 2025

Vari zdrave bez oleje Ma velky kos a dost programu Je rychla a jednoducha na pouziti

Koupil jsem si horkovzdusnou fritezu SENCOR a jsem opravdu nadseny. Rad varim zdrave a chutne a tak ji pouzivam skoro kazdy den. Jidlo je skvele krehke a pritom bez tuku. Snadno se cisti a vypada vyborne v kuchyni

vozarova251124. října 2025

zatím nemohu posoudit, je to dárek

74kiklop.to22. října 2025

Zdravejsi priprava bez oleje. Snadne ovladani a rychle vareni. Stylovy vzhled a snadne cisteni.

Koupil jsem si horkovzdusnou frytezu SENCOR SFR5050BK a jsem z ni nadseny. Priprava je rychla jednoducha a jidlo je lehke a chutne. Vyborny pomocnik do kuchyne pro kazdy den.

sarina9517. října 2025

super, fakt se to hodi není potřeba olej dost velke, vejde se tam toho dost jednoduchy vareni kurete i zeleniny

fakt cool vec. mam to na intru a zachranuje me to kdyz se mi nechce do menzy. jidlo z toho je vyborny, krupavy a zadnej olej vsude kolem. je to i dost velky takze si nekdy udelame s kamosema hodne hranolek nebo kridylek a usetrime.

jabra1110815. října 2025

rychly jidlo bez oleje umi udelat skoro všechno

Na koleji je tohle zachrana. Rodice mi ji dali k Vanocum a od te doby si nevarim jinak. Ddelame si s klukama hranolky, nekdy zeleninu nebo kure. A vsechno je ready rychle a bez bordelu s olejem. Je to fakt moc super a na kolej nebo do garsonky bych to vsem doporucil.

zoubek.iris15. října 2025

rychlá a jednoduchá příprava jidla smažení bez oleje umi udelat skoro všechno a ještě rychle

Na koleji je tohle zachrana. Rodice mi ji dali k Vanocum a od te doby si nevarim jinak. Delame si s holkama hranolky, nekdy zeleninu nebo kure. A vsechno je ready rychle a bez bordelu s olejem. Je to fakt moc super a na kolej nebo do garsonky bych to vsem doporucila.

Monika Ostravice12. října 2025

ideální pro zdravější jídelníček maso i zelenina chutnají skvěle snadná údržba

Já a manžel jsme si ji pořídili, protože jsme chtěli jíst zdravěji a omezit smažení na oleji. A teda je to moc super! Hranolky jsou křupavé, maso šťavnaté a zelenina chutná úplně jinak než z trouby. A hlavně je to s mnohem míň práce. Manžel si nejvíc pochvaluje program na kuře, mně nejvíc baví dělat různou zeleninu. Baví mě, jak je to jednoduchý a rychlý. Určitě doporučujeme

poradenstvimedic12. října 2025

dárek, co dělá radost super chuť a bez oleje rychlá příprava

Původně jsem to pořídil přítelkyni, protože miluje zdravější vaření a zkouší různé recepty, ale nakonec v tom dělám i já. Všechno je rychlejší než z trouby a fakt to i chutná líp. Nejvíc nás baví v tom dělat křidýlka, jsou krásně křupavý. A hranolky bez oleje jsou prostě win. Přítelkyně si v tom dělá různou zeleninu nebo křupavý tofu a má hroznou radost. Doporučuju.. za tu cenu to fakt stojí za to.

han.soolo11. října 2025

super dárek pro ženu jídlo je rychle hotový chutná to skvěle vypadá pěkně

Manželka si dlouho přála horkovzdušnou fritézu, tak jsem jí koupil tuhle k narozeninám. Jsme oba nadšení, nemůžeme si ji vynachválit. Ona v ní dělá všechno od masa po zeleninu, já si užívám hlavně hranolky, chipsy bez oleje atd. Oceňuji, že se jídlo připraví rychle, bez zbytečného tuku a přitom chutná skvěle. Navíc má moderní vzhled, takže nám krásně zapadla do kuchyně. A hlavně moje žena je moc spokojená.

ikaria-xb17. října 2025

miloskulh5. října 2025

jednoduchý programy na skoro všechno křupavý a nemastný jídlo šťavnatý maso

Jezdím do fitka skoro denně, takže jsem chtěl něco, kde si udělám maso, brambory, zeleninu bez zbytečnýho oleje. Tahle fritéza je přesně to. Fakt mě baví ty přednastavený programy, nemusím nic řešit.Kuře je šťavnatý, ryba super, zelenina je pěkně crispy. Je to super, nemusím rozehřívat žádnou troubu a dobře se to i čistí. Doporučuju všem, kdo chtějí jíst zdravě a rychle.

hvezdarroku5. října 2025

krásný design šťavnaté maso díky páře jednoduché programy zdravější vaření a smažení bez oleje

Dlouho jsem hledala něco, co mi takhle usnadní vaření, a tahle horkovzdušná fritéza to opravdu splnila. Jídlo je hotové během pár minut, přitom je moc dobrý a křupavý, aniž bych musela používat litry oleje. Velmi oceňuji přednastavené programy na různé věci…nemusím nic složitě nastavovat a výsledky jsou vždy perfektní. Překvapila mě i funkce vstřikování vody, kterou používám, když dělám maso, je díky ní opravdu šťavnatý. A navíc má krásný moderní design, takže na lince se mi líbí.