fritéza Recenze Sencor SFR 5050BK

Recenze Sencor SFR 5050BK

Horkovzdušná fritéza Sencor SFR 5050BK je moderní zařízení určené pro přípravu zdravějších pokrmů bez nutnosti použití oleje. Díky technologii cirkulace horkého vzduchu mohou být vaše oblíbená jídla jako hranolky, kuřecí křídla nebo zeleninové plody připravena s minimálním obsahem tuku, čímž se stávají výrazně zdravější alternativou k tradičnímu smažení. Tento model zvládá široký teplotní…

rencah19. ledna 2026

Křupavé jídlo s minimem oleje Rychlá příprava a jednoduché ovládání Snadné čištění a méně pachů v kuchyni

Horkovzdušnou fritézu používám doma hodně často, hlavně když chci rychlou večeři bez zbytečného oleje. Hranolky i kuře jsou hezky křupavé a uvnitř šťavnaté, a přitom je to hotové docela rychle. Nejvíc oceňuju, že se snadno čistí a kuchyň pak nesmrdí smažením.

jack1910. ledna 2026

Spokojeni

Velmi spokojeni

sylvastef8. ledna 2026

Křupavý výsledek s minimem oleje a bez smažení v pánvi. Rychlá příprava večeře, když nestíhám a mám hlad. Koš se dobře myje, údržba je fakt na pohodu.

Fritéza je ideílni pomocník, když chci rychle něco křupavýho bez toho, aby byl celý byt cítit olejem. Ovládání je úplně v pohodě a jídlo je hotový fakt rychle, i když jedu na poslední chvíli. Nejvíc mě baví, že čištění je easy a nic se z toho nedělá drama.

Žofka4. ledna 2026

na to, že je to bez oleje, je to jídlo skvělý přednastavitelný programy pro jednoduchou obsluhu jde tam připravit víc porcí díky velkému objemu koše

Používám ji doma poměrně často a vždy to každé jídlo připravilo na jedničku. Výhodou je, že se jídlo dělá bez oleje a přesto je to moc dobré. Objem to má slušnej, takže to připraví jídlo pro 3 úplně v pohodě. Líbí se mi i ty přednastavené programy, dost ulehčují nastavení přípravy.

dalas.korbin3. ledna 2026

Příprava jídel bez oleje je výrazně zdravější a chutnější pro celou rodinu Osm přednastavených programů maximálně usnadňuje vaření i úplným začátečníkům Horkovzdušná technologie zaručuje dokonale křupavý povrch bez zbytečného tuku

Tuhle fritézu jsem si pořídil, abych rodině mohl dopřát jejich milované řízky a hranolky bez výčitek z litrů přepáleného oleje. Jsem nadšený z toho, jak je jídlo krásně křupavé a přitom uvnitř zůstává šťavnaté, což se mi v klasické troubě nikdy takhle nepovedlo. Navíc mi v kuchyni šetří hromadu času, protože nemusím stát u plotny a hlídat každé otočení, prostě jen nastavím program a mám hotovo.

ZuzkaK7. prosince 2025

Zdravější vaření s minimem oleje pro celou rodinu Velký objem koše stačí i pro více porcí Snadné ovládání a rychlé čištění šetří čas i nervy

Když jsem si pořídila horkovzdušnou fritézu Sencor SFR 5050BK, úplně mi změnila vaření doma. Brambory, kuře i zeleninu mám krásně křupavé, skoro bez oleje, takže se doma cítíme, že jíme o něco zdravěji. Ovládání je úplně jednoduché, stačí nastavit čas a teplotu a přístroj už vše hlídá za mě. Koš i příslušenství se snadno čistí, takže ji používám i několikrát týdně bez zbytečného nepořádku v kuchyni.

betaroba22. listopadu 2025

snadné ovládání přednastavené programy smažení bez oleje umí udělat i maso

Nikdy jsem nebyla velký fanda všech možných kuchyňských spotřebičů, ale tuhle fritézu jsem si teda fakt oblíbila. Dal mi ji manžel, že to spolu vyzkoušíme a oba to používáme snad každý den. Je přehledná, jídlo se vždycky povede díky programům a hlavně nemusím smažit v oleji. Hranolky i kuře jsou moc dobré a manžel si taky pochvaluje. Za mě spokojenost.

runarider20. listopadu 2025

Rychlá příprava bez oleje Skvělá chuť díky rovnoměrnému pečení Úspora času i energie Snadné čištění a skvělý výsledek

Fritézu Sencor jsem si koupila, protože jsem chtěla něco, co mi zrychlí vaření a zvládne dobré jídlo bez zbytečného oleje. Překvapilo mě, jak rovnoměrně peče a jak hezky dokáže udělat hranolky i maso, aniž bych musela stát u plotny. Používám ji několikrát týdně a líbí se mi, že je rychlá, tichá a po vaření ji jen vytřu a mám hotovo. Je to přístroj, který mi usnadnil každodenní vaření a už bych ho nedala z ruky.

jankasusorena17. listopadu 2025

Vareni s minimem oleje a pritom porad vyborna chut Rychla priprava jidla pro celou rodinu bez dlouheho cekani Snadne cisteni misy i kosiku fryteza zabere minimum mista

Horkovzdusnou frytezu Sencor SFR 5050BK mam doma porad na lince a pouzivam ji skoro kazdy den. Uz se netrapim s olejem a hlidanim trouby protoze hranolky maso i zelenina jsou hotove rychleji a chutnaji mi vic. Libi se mi ze ovladani je jednoduche proste par tlacitek a za chvilku voni cely byt. Jako clovek ktery nechce travit hodiny u sporaku jsem s touhle frytezou opravdu maximalne spokojeny.

Vladka Atomkova12. listopadu 2025

zdrave vareni bez oleje rychla priprava jidla snadne cisteni po pouziti prakticky design a velky kos

Horkovzdusnou fritezu Sencor SFR 5050BK pouzivam skoro kazdy den a jsem s ni moc spokojena. Jidlo je chutne a priprava trva jen par minut. Libi se mi ze muzu varit zdrave bez oleje. Cisteni je rychle a vsechno se da snadno rozebrat. Je to super pomocnik do kazde kuchyne.

sasha.provod5. listopadu 2025

Vyborna chut bez tuku a oleje Rychla priprava jidla pro celou rodinu Moderni vzhled a jednoduche ovladani

Mam horkovzdusnou fritezu SENCOR SFR5050DK a jsem z ni uplne nadseny. Dela skvele a krupave jidlo bez oleje a vsechno je hotove raz dva. Hranolky, kure i zelenina jsou vyborne a chutnaji jako z restaurace. Ovlada se snadno a vypada skvele na lince.

Renata3. listopadu 2025

Zdravejsi priprava bez oleje Rychla a snadna obsluha Skvele vysledky pro celou rodinu

Mam horkovzdusnou fritezu Sencor SFR5050BK a jsem nadseny Jidlo je chutne krupave a priprava trva jen par minut Pouziva minimum oleje a ovladani je jednoduche pro kazdeho

potap.risk843. listopadu 2025

Rychla priprava bez oleje Skvela chut a jednoduche ovladani Velky objem pro celou rodinu

Drive jsem nevaril vubec ale s friterzou od Sencoru me to zaclo bavit. Hranolky kure i zelenina jsou hotove raz dva a chutnaji skvele. Ted mam doma pocit jako v profi kuchyni a jeste bez oleje

marikazr1. listopadu 2025

Zdravější smažení bez oleje. Skvělá chuť a křupavost. Jednoduché ovládání a čištění.

Koupila jsem si fritézu SENCOR a musím říct, že je to moje nová kuchyňská láska. Konečně smažím bez hromady oleje, všechno je křupavé, štavnaté a přitom zdravější. Ovládání je snadné, údržba rychlá a výsledky skvělé.

Zbyněk196825. října 2025

Vari zdrave bez oleje Ma velky kos a dost programu Je rychla a jednoducha na pouziti

Koupil jsem si horkovzdusnou fritezu SENCOR a jsem opravdu nadseny. Rad varim zdrave a chutne a tak ji pouzivam skoro kazdy den. Jidlo je skvele krehke a pritom bez tuku. Snadno se cisti a vypada vyborne v kuchyni

vozarova251124. října 2025

zatím nemohu posoudit, je to dárek

74kiklop.to22. října 2025

Zdravejsi priprava bez oleje. Snadne ovladani a rychle vareni. Stylovy vzhled a snadne cisteni.

Koupil jsem si horkovzdusnou frytezu SENCOR SFR5050BK a jsem z ni nadseny. Priprava je rychla jednoducha a jidlo je lehke a chutne. Vyborny pomocnik do kuchyne pro kazdy den.

sarina9517. října 2025

super, fakt se to hodi není potřeba olej dost velke, vejde se tam toho dost jednoduchy vareni kurete i zeleniny

fakt cool vec. mam to na intru a zachranuje me to kdyz se mi nechce do menzy. jidlo z toho je vyborny, krupavy a zadnej olej vsude kolem. je to i dost velky takze si nekdy udelame s kamosema hodne hranolek nebo kridylek a usetrime.

jabra1110815. října 2025

rychly jidlo bez oleje umi udelat skoro všechno

Na koleji je tohle zachrana. Rodice mi ji dali k Vanocum a od te doby si nevarim jinak. Ddelame si s klukama hranolky, nekdy zeleninu nebo kure. A vsechno je ready rychle a bez bordelu s olejem. Je to fakt moc super a na kolej nebo do garsonky bych to vsem doporucil.

zoubek.iris15. října 2025

rychlá a jednoduchá příprava jidla smažení bez oleje umi udelat skoro všechno a ještě rychle

Na koleji je tohle zachrana. Rodice mi ji dali k Vanocum a od te doby si nevarim jinak. Delame si s holkama hranolky, nekdy zeleninu nebo kure. A vsechno je ready rychle a bez bordelu s olejem. Je to fakt moc super a na kolej nebo do garsonky bych to vsem doporucila.