fritéza Recenze Sencor SFR 3130BK

Recenze Sencor SFR 3130BK

S horkovzdušnou troubou Sencor SFR 3130BK a jejím příkonem 1300 W připravíte křupavé speciality jednoduše, rychle a hlavně zdravě. K dispozici má nádobu o objemu 3,5 litru. Vybrat si můžete ze 6 programů, které navolíte na přehledném LED displeji a díky rychlému nahřátí je během 3 minut připravena k použití. Teplotu je možné nastavit v rozmezí od 90 do 200 °C.

stotzinka4. prosince 2025

Jednoduché, levné

zdenka.ungerova5. října 2025

Super vaření bez oleje, jde dobře čistit, jídlo je chutné a stejnoměrně uvařené, skvělý poměr cena a výkon

Nádoba je menší než jsem čekala (vejde se 1 velký řízek nebo 2 klobásy) a přístroj naopak větší než jsem čekala

vaclavkotnour16. ledna 2025

Snadné čištění

Jsem velice spokojen

Ruza4. června 2024

Je velké množství podobných horkovzdušných fritéz.Vybrala jsem tento podle recenzí,vzhledu,velikosti a ceny.Zatím ho teprve testuji.Hranolky předsmažené nám chutnají.Jen před vložením hranolek,je lehce postříkám olejem.Zkoušela jsem péct kuřecí stehna.Byly dobré,ale jinak než jsem byla zvyklá.Budu zkoušet i další možnosti,

Zatím jsem spokojena.

amrtin3. března 2024

Docela bytelná věc :D Ještě jsem pořádně nevyzkoušel, ale funguje a vypadá dobře.

Po vybalení opravdu smrdí plastem, je potřeba jej pořádně umýt.

annadia7. února 2024

Větší objem.

Celkově jsem maximálně spokojená.

Miroslav29. ledna 2024

Cena, velikost

spokojený zákazník10. ledna 2024

vhodná velikost pro tříčlennou rodinu,příznivá cena

Zatím méně používán, splňuje velikostí mé očekávání, jídlo z něj velmi chutné, příznivý poměr cena výkon