Masážní přístroj Recenze Sencor SFM 372

Recenze Sencor SFM 372

Sencor SFM 3720GR nabízí 3 kombinované úrovně nastavení pro Vaše unavené nohy. Vyberte si vibrační masáž, teplou lázeň s bublinkovým efektem nebo vše dohromady. Moderní přístroj disponuje 20 vzduchovými tryskami a 482 stimulačními akupresurními body pro efektivní masáž nohou. Díky tomu účinně uvolňuje napjaté svalstvo, zlepšuje krevní oběh, revitalizuje a regeneruje pokožku.

milada.mackova11. listopadu 2025

Zatím nemohu posoudit, vánoční dárek.

trpisov30. září 2025

Jsem spokojená, co jsem od přístroje očekávala, to splňuje.

Registrovaný uživatel21. července 2025

Jsem moc spokojená,moje požadavky splňuje,jednoduché ovládání,3 l vody stačí,aby nestříkala voda ven z nádrže. 3 volby programů,2 s vlažným ohřevem vody. Zpracování a kvalita materiálu dobrá.

Snad časovač

Škoda,že jsem si ho nepořídila už dávno.

ladislav.lindauer2. dubna 2025

splnuje ocekávání

laznicka.dusan31. března 2025

moc hlučný

nic moc, ale postačí to až na stříkéní vody ven dík

ruckerthonza4. prosince 2024

cena,jednoduchost

mar.ouhrabkova3. května 2024

Zatím jsem nadšená jenom se bojím aby ten výrobek nějakou dobu vydržel respektive dlouho vydržel mám s tím z Českého Lidlu docela špatnou zkušenost koupila jsem si tam loni pomalý hrnec tlakový a asi je v něm zase nějaký to porouchávátko protože už nefunguje dcera si tam koupila elektrickou dečku už nefunguje Je pravda že když si koupím Sencor v německém Lidlu tak mám já elektrickou dečku už pátý rok a nic jí není Takže ano zatím jsem spokojená ale bojím se aby to zase nebyl nějaký šmejd Kdybyste se neptali tak bych vám to nenapsala

Registrovaný uživatel7. července 2023

Úžasná věc na unavené nohy.

Škoda, že nelze jen využít jen vibrační masáž a bublinkový efekt bez přihřívání vody.

Za uvedenou cenu zatím velká spokojenost!

Registrovaný uživatel22. února 2021

poskytuje úlevu bolavých nohou

Doporučím blízkým zakoupení

mamavez27. června 2020

potřebovala jsem si svoje "staré" nohy kapku pohýčkat používám ho při práci na počítači

perfektní přístroj, jen trošku neskladný