vyřešil problém se studenou koupelnou, vyhřeje bleskově

Sencor SFH 7057WH je podle recenzí účinný a skladný teplovzdušný ventilátor, který rychle vyhřeje menší místnosti. Uživatelé oceňují jeho dvojí funkci a pěkný vzhled, ale zmiňují i hlučnější ventilátor a absenci stupnice na termostatu. Celkově splňuje očekávání pro běžné použití.
vyřešil problém se studenou koupelnou, vyhřeje bleskově
Rychle a výborně vytopí menší místnost s nižším stropem. Je malý, lehký, snadno přemístitelný. Ventilátor je při provozu hlučnější. Design vydařený, ovládání jednoduché. Příjemně překvapila cena. Prostor ke zlepšení možná právě ve snížení hlučnosti ventilátoru, pokud lze.
Nevidím žádné zásadní zápory výrobku.
Spokojenost s výrobkem, splnil očekávání.
Rychlé ohřátí malé místnosti, otáčeni urychlí oteplení.
Jev pořadku.
Rychlé vyhřátí místnosti
Dva stupně výkonu + pouze ventilátor bez ohřevu
Možnost zapnutí otáčení
Otáčení je nezávislé na ovládání ventilátoru, není to přímo nevýhoda, ale umožní se stav, kdy ventilátor nefouká, ale otáčí se, což je zvláštní.
Levný jednoduchý ventilátor, při zapnutí není příliš hlasitý, ale slyšet trochu je.
menší skladné provedení 2v1, pořízeno jako přitápění do koupelny na zimu, výhoda - možno použít i jako větrák do horkých dnů,
zatím není v provozu, jen odzkoušeno a je funkční :-)
Koupila jsem si ho nedávno ,tak jsem ho odskoušela doma a jsem s ním spokojená ,tak doufám že mě v zimě zahřeje ,dékuji za výrobek .
Za tu cenu skladovatelný spotřebič s dobrým výkonem
Malý ale výkonný
dva výkonové stupně
pěkný vzhled
dobrá cena
termostat nemá stupnici pro nastavení teploty
funkčně i vzhledově velmi pěkný