+ Kvalitní zpracování
+ Samo-údržbový, systém se sám solidně čistí.
+ Výborná káva, velký výběr, káva kterou si zvolíte v menu bude opravdu odpovídat výběru, přesné dávkovaní a tím pádem i síla kávy.
+ chytře řešené nádobky, tím že jsou malé vlastně nehrozí že by jste nechali dlouho vodu, zplesnivěl sediment apod.. někdo se nad tím opravdu zamyslel a za mě velké +
+ nízká spotřeba
+ dobře vymyšlený systém pro mléko
+ opravdu MASIVNÍ pěna
+ možnost nastavit si ,, vlastní kávu" stroj si bude pamatovat typ, velikost a sílu kávy, můžete si teda vyladit kafe opravdu jak chutná Vám a navíc to zavře h..u rádoby ,,baristům" návštěvníkům kteří si myslí že rozumí kávě.
+ dobře vymyšlený systém nastavení mletí, v kávě je to poznat.
- odkapávací část spolu s vaničkou pro sběr sedimentu se nesmí vytáhnout když je stroj vypnutý.. klapka pro odhazování se pak nevrací do výchozí polohy, když na to zapomenete musíte být šikovní v řešení jak to vrátit nazpět, hlavně ho musíte zapnout! je to prostě až moc chytrá mašina..
- úplně nechápu systém hlášení plnosti odkapávací části.. je tam sice hrubá kontrolní měrka ale stroj hlásí plnost, až je opravdu systém sedimentů a odkapávání narvaný..je lepší to hlídat, aspoň předejdete plísním apod. ( to se mi stávalo u starších kávovarů často)
- největší nedostatek je, že SENCOR není schopný dodat správný filtr na vodu, na stránkách nenabízí ten správný typ.. vyřešeno reklamací a v pořádku.
Stroj můžu doporučit, chybu určitě neuděláte, zatím jsme s ním spotřebovali 9 kg kávy a nebyl jediný problém, žádná chyba, nebo nutnost restartu, vždy perfektní káva.