zatím funguje dle představ

zatím funguje dle představ
Za tu cenu absolutně skvělý, předčil moje očekávání.
malý, hezký design, intuitivní ovládání
Dárek k Vánocům,zatím neodzkoušeno.
Zatím krátká doba na objektivní hodnocení. Snadná obsluha, přehledná nabídka nápojů, rychlý samočistící program, dobré parametry, možnost ovládat telefonem, ikdyž ne tak jak uvádí popis. ( viz zápory ).
V popisu se uvádí: kávu si jednoduše uvaříte pouhým stisknutím tlačítka na svém telefonu. Ale již neuvádí, že musíte fyzicky kávovar zapnout vypínačem na zadní straně a pak ještě dotykovým tlačítkem.
Spárování s mým Samsung s25 se podařilo až po několika pokusech, kdy aplikace vyžadovala stále aktualizaci a po potvrzení se nic nedělo. Následně aktualizace proběhla až po restartu telefonu a pak již vše ok.
Za mne v této cenové skupině dobrý kávovar bez zdlouhavého nastavování nápojů. Vhodná velikost a líbivé provedení.
Volba mletí kávy
Bohatá pěna z mléka
Nastavení množství nápoje
Ok přístroj doporučujeme
-samostatná nádobka na mléko
-možnost čištění spařovací jednotky
-kovový mlýnek, nastavitelná hrubost
-displej
odkapávací misky, kryt (přístup k čištění a vysypaní nádobky ) na magnety - za mě dobré řešení
-cena
-víko nádobky je volné, málem jsem mléko vylil, když jsem nechytil nádobku za tělo
za cenu je to dobrý kávovar , který je jednoduché obsluhovat , čistit a ještě je vcelku kompaktní