Kávovar Recenze Sencor SES 8500BK

Recenze Sencor SES 8500BK

Sencor SES 8500BK je plně automatický SMART espresso a cappuccino kávovar, který nabízí širokou škálu funkcí pro přípravu různých druhů kávy. Tento model je vybaven TFT displejem, který umožňuje snadné ovládání v češtině nebo slovenštině. Kávovar lze také připojit k aplikaci Sencor Home přes WIFI, což umožňuje ovládání na dálku. Kávovar Sencor SES 8500BK má kompaktní rozměry, což je ideální…

cmllib16. listopadu 2025

Dárek k Vánocům,zatím neodzkoušeno.

jirkamuryc5. srpna 2025

Zatím krátká doba na objektivní hodnocení. Snadná obsluha, přehledná nabídka nápojů, rychlý samočistící program, dobré parametry, možnost ovládat telefonem, ikdyž ne tak jak uvádí popis. ( viz zápory ).

V popisu se uvádí: kávu si jednoduše uvaříte pouhým stisknutím tlačítka na svém telefonu. Ale již neuvádí, že musíte fyzicky kávovar zapnout vypínačem na zadní straně a pak ještě dotykovým tlačítkem. Spárování s mým Samsung s25 se podařilo až po několika pokusech, kdy aplikace vyžadovala stále aktualizaci a po potvrzení se nic nedělo. Následně aktualizace proběhla až po restartu telefonu a pak již vše ok.

Za mne v této cenové skupině dobrý kávovar bez zdlouhavého nastavování nápojů. Vhodná velikost a líbivé provedení.

jarvlacbu22. dubna 2025

Volba mletí kávy Bohatá pěna z mléka Nastavení množství nápoje

Ok přístroj doporučujeme

Tomáš L.8. ledna 2025

-samostatná nádobka na mléko -možnost čištění spařovací jednotky -kovový mlýnek, nastavitelná hrubost -displej odkapávací misky, kryt (přístup k čištění a vysypaní nádobky ) na magnety - za mě dobré řešení -cena

-víko nádobky je volné, málem jsem mléko vylil, když jsem nechytil nádobku za tělo

za cenu je to dobrý kávovar , který je jednoduché obsluhovat , čistit a ještě je vcelku kompaktní