Kávovar Recenze Sencor SES 8100BK

Recenze Sencor SES 8100BK

Sencor SES 8100BK je plně automatický kávovar, který přináší pohodlí a kvalitu do vašich ranních rituálů a odpoledních pauz na kávu. Tento model je určen pro přípravu espresso a cappuccino nápojů a vyznačuje se moderním designem a kompaktními rozměry. S černou povrchovou úpravou snadno zapadne do jakékoliv kuchyňské linky. Jedním z hlavních parametrů, které tento kávovar nabízí, je tlak…

bohouska12. ledna 2026

Malý, umí vše dle našich potřeb, káva výborná

alkacech2. ledna 2026

Ať se snažím sebevíce, kávovar nelze zprovoznit. Voda se ohřívá, káva se mele, ale nic nevytéká. Kávovar je velmi hlučný.

Jsem zklamaná.

Josef Frolec2. ledna 2026

Jednoduchý kávovar s jednoduchým ovládáním. Káva je lahodná. Údržba zabere minimum času. Výhoda systému automatického napěnění mléka, čímž odpadá další spotřebič. 7 plně automatických programů.

adamkrystek24. prosince 2025

Rychlý Automaticky se pročistí Nastavení množství kávy a mléka Snadné ovládání

Moc dlouhý (máme krátkou linku) Nastavení výšky výpusti nevím jak uchytit, aby se to nepokazilo (křehké).

Za málo peněz, hodně kávy.

busauto17. prosince 2025

Káva dobrá

Nastavení množství kávy by mohlo být lepší

Jinak dobré

Nikola Bartuňková10. prosince 2025

- Kávovar je tenký a nezabere moc místa - Lze nastavit intenzitu mletí kávy - Vyhovuje mi, že nádoba na mléko je s kávovarem propojena hadičkou. - Krásně napění mléko

- Zásobník na kávu by mohl být větší, abych nemusela často dosypávat

Elen8. prosince 2025

Kávovar dělá velmi silnou kávu, nejde nastavit intenzita. Po vysušení kapsle kávy jsme ji zvážili a měla 25 g ! Kávovar jsme vrátili.