Spolehlivý
Snadná obsluha, krásně čitelný disply

Spolehlivý
Snadná obsluha, krásně čitelný disply
Za málo peněz hodně muziky. Dobrá káva, snadné čištění. Mám ho půl roku a spokojenost
Je hlučný, ale za ty peníze to beru. Krásně čitelný display. Jen je potřeba při prvním spuštění z něj sundat neprůhlednou samolepku. Kdo ji nesundá, tak má problém:-) a jak čtu zdejší recenze, tak pár kousků se tu našlo. Tak snad už jim to došlo a samolepku sundali.....:-)
Tak snad vydrží déle než konkurenční za 15 000 kč...ten vydržel tři roky dva měsice a čtyři dny
Jednoduchý, spolehlivý. perfektně čitelné podsvícení
Trochu hlučnější, ale za tu cenu, beru
Za tu cenu doporučuji. Jen pro uplnost. Odstrante všechny ochranné folie a především z displeje :-) Jak čtu ve zdejších recenzích, tak to dost lidí nedělá
Poměr výkon cena top
Dobrá káva srovnatelná s kavárnou .
kávovar SES 8000BK mám krátce a předtím jsem měla také Sencor SES 7220BK, bez napěňovače mléka. Tento má opravdu hodně vody v sedlině. Minulý vyhazoval suché puky. Nyní žádný puk, ale sedlina plave ve spoustě vody. Napěňovač je skvělý, pěna velmi hutná. Jen mi přijde hlavní tlačítko příliš tuhé. Musím několikrát zmáčknout, než se aktivuje. Obávám se, aby to postupně nebyla nějaká chyba. Jinak zatím super. Mám cca týden, tak uvidíme.
hodně vody v sedlině
zatím super, káva je velmi horká proti původnímu kávovaru, takže vydrží v poho, dokud ji nedonesu až na zahradu. Předchozí kávovar Sencor SES 7220BK mi přišel praktičtější a elegantnější, ale neměl napěňovač. I funkce odpadu byla praktičtější a propracovanější.
Jednoduchý
Přehledný
Vše v pořádku
Hlučnější
Zatím funguje, jak má.
Hezký design, dobrá cena
Po 2 dnech nefunkční prostě krám již nikdy více
Nefunguje podsvícení, nefungují tlačítka na přístroji, místo kávy to dává vodu, káva v mlýnku je,asi špatně posunutá ikona na kávu.Proste žádná spokojenost, přístroj budeme vracet
Velmi špatně ovládání ve dne není vidět jestli displej svítí a dotyk taky špatný musíme několikrát aby jsme ho zpustily a viditelně jakoby odlepeni
Určitě bych tento kávovar nedoporučila
Kompaktní
Slabé podsvícení
S kávovarem se zatím seznamuji, zatím je všechno v pořádku . Zboží přišlo v avizovaném termínu a obchod dobře komunikuje.
Krycí folie displeje se "tváří " jako že tam má být (je dost tvrdá - silná), docela jsem měla problém uvést kávovar do provozu.