Dlouho jsem se rozmýšlela, ale jsem nadšená….jedním stiskem výborná káva

Kávovar Sencor SES 4910SS je chválený za přípravu výborné kávy a jednoduchou obsluhu. Uživatelé oceňují jeho design a poměr cena/výkon. Někteří však zmiňují, že je příliš lehký a nádobka na mléko se hůře nasazuje. Celkově se jedná o spolehlivý kávovar pro běžné použití.
Dlouho jsem se rozmýšlela, ale jsem nadšená….jedním stiskem výborná káva
Hodnotím velmi kladně, poloautomatický kávovar za velmi přijatelnou cenu. Obsluha kávovaru je velmi snadná, espresso výborné s bohatou pěnou, při přípravě latté je nádherně našlehané mléko. Zboží splnilo vše nad mé očekávání.
Nádobka na mléko se hůře nasazuje.
Kávovar doporučuji všem s ohledem na výkon - cena, pěkný design a snadná příprava.
Káva výborná
Moc lehký
Za tu cenu super káva
perfektní příprava kávy
OK, doporučuji
Nemůžu hodnotit, objednávka byla zrušena, kávovar nebyl na skladě, v dohledné době ani nebude… takže nic jsem nezakoupila, hodnocení nebude
Pěkný design, jednoduchá obsluha, snadné čistění, kvalita kávy vždy závisí na druhu kávy, jejím pražení, aroma atd. Kávovar už jen vykoná to co má.
Doporučuji všem kdo chce dobrý kávovar za dobrou cenu.
Vše Ok výborná káva.
Výborná káva, skvělá koupě