Recenze Sencor SEP Sheen

Bezdrátová sluchátka s technologií True Wireless přinášejí volný pohyb a pohodlí při poslechu hudby či telefonování. Jejich uzavřená konstrukce zajišťuje kvalitní poslech s aktivním potlačením hluku, které minimalizuje rušivé zvuky z okolního prostředí. Funkce Ambient Sound naopak umožní vnímat důležité zvuky, jako jsou dopravní signály nebo hlasy okolí. K připojení slouží technologie Bluetooth…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

Sluchátka Sencor SEP Sheen jsou chválena za čistý zvuk, pohodlné nošení a spolehlivé připojení. Vynikají potlačením okolního hluku a dobře sedí i v menších uších. Podle recenzí představují výbornou volbu pro každodenní použití bez zjevných nedostatků.

• Čistý a příjemný zvuk
  • Pohodlné nošení i delší dobu
  • Rychlé a stabilní připojení
  • Potlačují okolní hluk
  • Hezky sedí i v menších uších
  • Zákazníci neuvedli žádná negativa.

k.sadovsky1. června 2026

Byl to dárek, obdarovaný je spokojen a chválí si je

petr5. dubna 2026

Skvěle tlumí hluk okolí, super na učení Hezky sedí i v menších uších Hlasitost se ovládá dotykem Vypadají fakt pekně

Dlouho jsem hledala sluchátka, co mi nebudou vypadávat a konečně jsem trefila tyhle. Úplně nejvíc mě dostalo to potlačení hluku, protože když jedu tramvají nebo jsem v knihovně, tak se můžu soustředit jen na svoji hudbu a nic mě neruší. Když na mě ale někdo mluví, stačí přepnout na ambientní režim a slyším ho i bez vyndání špuntů z uší. Jsou lehoučký, v kabelce nezaberou místo a nabíječka je stejná jako na mobil, takže za mě maximální spokojenost.

Paolinka18. ledna 2026

cenově vychází moc dobře kvalitní a pěkná potlačují okolní zvuky při sportu o nich nevím

Jsou super, za tu cenu toho nabízí opravdu dost, dokonce mají i ANC. Často chodím do posilky a běhám a vůbec o nich nevím, jsou příjemná. Cena hodně luxusní.

PavlaG11. ledna 2026

potlačují okolní hluk pohodlný nošení pěkný černý pouzdro

Sluchátka jsou za dobrou cenu a jsou klasicky černá, což jsem hledala. Hrajou bezvadně, v uších nebolí ani po delším poslechu a když je mám, tak slyším jen zvuk ze sluchátek, nic víc.

benda.radek26. prosince 2025

Super sluchátka za rozumnou cenu.

polaskova19801. prosince 2025

Syn si nestěžuje

Kamilka19. listopadu 2025

Hezky cisty zvuk Lehke a prijemne do ucha Rychle pripojeni k telefonu

Sluchatka Sencor SEP Sheen bila jsem si vzala protoze vypadaji fakt sladce a hudba v nich zni uplne jinak nez z tech co jsem mela driv. Hrajou ciste maji prijemne basy a pritom jsou lehka takze je mam v usich klidne cely odpoledne bez toho aby mi vadily. Libi se mi jak rychle se chytaji na mobil a ze mi nevypadnou ani kdyz bezim na tramvaj. Uz je nosim vsude protoze si s nimi uzivam hudbu presne tak jak ji mam rada.

74kiklop.to19. listopadu 2025

Cisty a prijemny zvuk Pohodlne noseni i delsi dobu Rychle a stabilni pripojeni

Sluchatka Sencor Sheen jsem si vzal hlavne proto ze chci poslouchat hudbu kdykoli a kdekoli a tyhle mi to splnily do puntiku. Zvuk je cisty basy prijemne a ani pri delsim poslouchani me z nich neboli usi. Libi se mi jak rychle se pripoji k telefonu a ze drzi stabilne i pri chuzi nebo behani. Uz je mam porad u sebe protoze hudba z nich ma pro me uplne jinou energii.