Recenze Sencor SEP 520BT černá

Sluchátka podporují Bluetooth 5.0, což pro vás jako pro uživatele znamená snadnější automatické párování, vyšší stabilitu signálu, a především delší výdrž. Sluchátka jsou také vybavena mikrofonem, který můžete využít pro telefonování, při kterém budete mít volné ruce, takže se můžete v klidu věnovat probíhající činnosti bez přerušení. Součástí balení je také unikátní napájecí pouzdro, které…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 16 recenzí pomocí Seznam AI

Sluchátka Sencor SEP 520BT jsou podle recenzí spolehlivá a pohodlná pro každodenní použití. Vynikají stabilním Bluetooth připojením, dlouhou výdrží baterie a praktickým pouzdrem s funkcí powerbanky. Zvukový projev je čistý a vyvážený, což z nich dělá dobrou volbu pro posluchače v různých prostředích.

• Pohodlné nošení a lehká konstrukce
  • Stabilní Bluetooth připojení a rychlé párování
  • Dlouhá výdrž baterie
  • Pouzdro s funkcí powerbanky
  • Čistý a vyvážený zvuk
  • Zákazníci neuvedli žádná negativa.

Matěj21. května 2026

pouzdro funguje i jako nouzová powerbanka na mobil :D vydrží hrát fakt dlouho na jedno nabití drží v uších i při běhání

sháněl jsem nějaký levný bezdráty na denní nošení a tyhle mě hned zaujaly tou obří krabičkou protože má v sobě powerbanku, takže když se mi venku vybíjí telefon, jednoduše ho tím nabiju. zvuk je na tu cenu úplně v pohodě a pecky drží v uších i při běhání. a na jedno nabití to vydrží hrát fakt dlouho. super!

karlburianek11. května 2026

Čistý zvuk s výraznýma basama Ergonomický tvar který v uších netlačí ani po delším nošení Skvělá izolace okolního hluku pro nerušený poslech hudby v jakémkoli prostředí

Jednoduše jsem chtěl vyzkoušet, jaké to v uších může být a tak jsem si objednal tyhle pecky. Překvapily svým čistým zvukem a slušnými basy. V uších mi taky sedí překvapivě pohodlně, takže mě netlačí ani po dvou hodinách ve vlaku a navíc skvěle tlumí hluk z okolí. Jsem s nimi maximálně spokojenej, protože se hned spárují s mobilem a ta výdrž baterky je za ty peníze prostě pecka.

Valfy9. května 2026

pohodlně padnou do uší, fajn i na delší poslech zvuk super, i když sedím v metru, slyším dobře pěkný design za fajn cenu

Tahle sluchátka od Sencoru jsou příjemným překvapením pro každého, kdo nechce utrácet tisíce za prémiové značky. Zvukový projev je čistý a vyvážený i pro cesty metrem nebo poslech podcastů. V uších sedí velmi jistě a díky lehké konstrukci o nich po chvíli ani nevíte. Nabíjecí pouzdro je kompaktní, lehce vklouzne do kapsy a magnetické uchycení sluchátek uvnitř funguje naprosto spolehlivě.

Adrian9. května 2026

krabicka funguje jako powerbanka a nabyje i mobil sluchatka vydrzi hrat fakt dlouho bez nabyti hrajou dobre

shanel sem nejaky bezdraty hlavne na cestu do skoly a do fitka. tyhle me hodne zaujaly tim ze maj primo v pouzdru powerbanku, coz je mega prakticky a uz mi to parkrat zachranilo uplne vybytej telefon. samotny sluchatka hrajou docela slusne a vydrzi nabyty fakt dlouho, takze mi to staci na celej den poslouchani. ten zvuk z nich je super takze doporucuju

Natálka8. května 2026

okamžité spárování přes Bluetooth design pecek do uší, který netlačí super dobíjecí pouzdro

Hledala jsem něco levného na každodenní cestování. Černá barva vypadá decentně a pouzdro je tak malé, že se mi vejde i do kapsy u džínů. Co se týče zvuku, je překvapivě vyvážený. Nejvíc mě baví, jak rychle se připojí k telefonu hned po vytažení z krabičky. Za tuhle cenu jsem nečekal zázraky, ale tohle jsou fakt spolehlivá sluchátka, která prostě fungují a vypadají dobře.

pavlinapalk6. května 2026

Pohodlné nošení při cestování Rychlé párování s telefonem Praktické pouzdro do kabelky

Sluchátka jsem si pořídila hlavně na cestování a běžné poslouchání během dne. Sedí mi pohodlně, rychle se spárují s telefonem a černé provedení vypadá jednoduše a hezky. Zvuk je příjemný, ovládání snadné a pouzdro se bez problémů vejde do kabelky.

Áďa2. května 2026

stabilní připojení silnej zvuk výdrž 7 hodin cenová dostupnost

Sluchátka mě mile překvapila svou výdrží. Používám je hlavně při cestách MHD a na jedno nabití mi vydrží skoro celý pracovní týden. Zvuk je čistý a basy jsou na tuhle cenovou hladinu až nečekaně výrazné. Oceňuji i to, že pouzdro působí bytelně a sluchátka z něj díky magnetům nevypadnou. Za ty peníze je to skvělá alternativa k drahým značkám, u které se nemusím bát, že mě bude mrzet, když je někde zapomenu.

r-stary23. dubna 2026

Pohodlné nošení a lehká konstrukce Rychlé párování a stabilní Bluetooth Skladné pouzdro a dlouhá výdrž na cesty

Sluchátka nosím pořád, protože jsou maličká a v uších sedí fakt pohodlně. Rychle se spárují přes Bluetooth a vydrží hrát dost dlouho, takže je beru do práce i na cesty. V černé vypadají nenápadně a pouzdro s funkcí powerbanky je za mě příjemný bonus.

majkabid19. dubna 2026

Pohodlné nošení a lehká konstrukce Rychlé párování a stabilní Bluetooth Pouzdro s powerbankou a dlouhá výdrž

Sluchátka nosím každý den a vyhovuje mi, že jsou malá, lehká a rychle se připojí. Hrají čistě a výdrž mají solidní. Velmi praktické je nabíjecí pouzdro s funkcí powerbanky.

ljukyhorma17. dubna 2026

Sluchátka nosím pořád, protože jsou maličká a v uších sedí fakt pohodlně. Připojení přes Bluetooth je rychlé a bez výpadků, takže je používám doma, venku i v práci. Líbí se mi i černé provedení a pouzdro, díky kterému je mám vždy po ruce.

surapo25. prosince 2025

Dceři tato sluchátka vyhovují.

lumirfidra21. října 2025

Splňuje vše co je uvedeno.

Plná spokojenost.

Vendulka7413. února 2023

- integrovaná power banka - pěkné balení - dobrý zvukový přenos - za tu cenu ok

Prostě sluchátka splňují to, co se od nich očekává v kvalitě příslušné ceně. Doporučuji.

Viktorka23. ledna 2023

- snadné párování díky podpory Bluetooth 5.0 - jistější stabilita signálu - skvěle se telefonuje - dlouhá výdrž po nabití - Powerbanka - nabíjecí kabel

Skvěle se s nimi telefonuje. Člověk má prázdné ruce a neruší kvalitu spojení okolní hluk. Naprosto bezproblémové spárování. Inspirovala mě kamarádka a jsem moc spokojená.

Registrovaný uživatel8. srpna 2022

Super sluchátka i s mikrofonem

asi ne, jen já jsem někdy zpomalená..

Potěšil mě velmi dárek, který jsem dostala k nákupu. Takže u mě dobrý.

Zdenek Skalicky10. dubna 2022

Hrají super Vypadají pěkně Spojení kvalitní Slušná výdrž Rychlé dobíjení

Celkově spokojenost Tady platí hodně muziky za málo peněz