Vařič vajec Recenze Sencor SEG 720BS

Recenze Sencor SEG 720BS

Elegantní vařič vajec Sencor SEG 720BS je plně automatický. Stačí nastavit režim vaření a vařič vajec udělá vše za vás. Nemusíte nic hlídat. Navíc má časovač se zvukovým signálem.

Markéta Č.13. prosince 2025

Produkt je takřka dokonalý :-).

Uvedené parametry na odměrce jsou asi pro vejce nikoliv z ledničky vyndané - chtěla jsem nahniličko, bylo naměkko, ale to je asi věc praxe, musím to vychytat. (Vejce mám v lednici stále, tak nechci myslet na to, abych je vyndala v předstihu..)

rojaj6. prosince 2025

snadná obsluha

hankaoravcova16. dubna 2025

vypadá krsně

po uvaření vajec nesundáte kryt, aniž byste se opařili - jediné místo, kde to jde vzít, to vidíte - ale tam se okamžitě vyvalila horká pára a spálila mne .. u starého vařiče šlo sundat kryt bezpečně. Jediná volba - našla jsem doma plastovou věcičku s háčkem - prostrčit dírkou nahoře, kde uchází pára - a tak sundat. S tím jsem byla připravená se smířit .. Horší závada je - zvuková signalizace nefunguje, tedy funguje - NA HRANICI SLYŠITELNOSTI. Poprvé jsem myslela, že jsem zvuk přeslechla, kvůli hlasité hudbě. Podruhé jsem vařila v absolutním tichu, pořád nic. Když to už bylo dlouho, šla jsem až k tomu - a s uchem téměř na vařiči bylo slyšet slabounké pískání. Absolutně vás neupozorní, že hotovo. Takže buete něco dělat - a mezitím se vařič spálí. Sám se nevypnul - ačkoli voda dávno pryč.

vracím, nepoužitelné

ivanka15. února 2024

Bezvadný a rychlý pomocník.

Velká spokojenost. Vařím vejce dost často a vařič mi práci hodně usnadní. Doporučuji.

smirice26. prosince 2023

Dobrá cena

Vyhovující

Registrovaný uživatel6. října 2023

malý, skladný, vaření bez nutnosti hlídání času koupeno už podruhé

Registrovaný uživatel30. října 2022

Vaří dobře. Kovový vrchlík, nepáchne jako plastový. Varná plocha jde celkem dobře čistit (s použitím octa). Při vaření nepřetéká. Cena. Pokud se dodrží čas, natvrdo vařený žloutek nemá zelený lem.

Nepříjemný zvuk bzučáku při uvaření (drnčení). Hrot pro propichování vajec má příliš silný základ, používám hrot na odměrce původního vařiče Silvercrest. Plato pro umístění vajec jde špatně čistit od vápenatých usazenin. Držák vrchlíku, nebezpečí opaření při snímání (je designově pěkný, ale nějaké ouško by bylo, podle mě, vhodnější). Mohl by mít gumové nožky, stojí jen na plastových výliscích.

Základní funkci plní dobře. S ohledem na poměr cena/funkčnost a slovní hodnocení dávám čtyři hvězdičky, sám bych slovně ohodnotil "dobrý".

Registrovaný uživatel24. září 2021

Je to super .Vajíčka jsou uvařená přesně tak jak píšou v návodu. Používáme ho často.

Registrovaný uživatel31. ledna 2021

Jednoduchý vařič vajec.