Recenze Sencor SDH 5020WH
chytré ovládání přes Wi-Fi
velmi dobrej odvlhčovací výkon
přehledný ovládací panel a displej
Odvlhčovač jsme pořídili do staršího domu, kde nás trápila vysoká vlhkost, a ten výkon je neskutečný. Za pár hodin provozu vytáhne ze vzduchu litry vody. Ovládání přes Wi-Fi aplikaci funguje spolehlivě, na telefonu hned vidím, jak vlhkost klesá, a můžu přístroj vypnout nebo zapnout i z dálky. Za mě je to profesionální pomocník, který za ty peníze rozhodně stojí!
Silný výkon i ve větších prostorech
Praktická pumpa pro nepřetržitý odvod vody
Ovládání přes Wi-Fi bez nutnosti být u přístroje
Vysoušeč mám v dílně už nějaký čas a musím říct, že mi tam konečně udělal pořádek s vlhkostí – žádný mokrý nářadí, žádný zatuchlý smrad, prostě pohoda. Nasává vzduch fakt poctivě, vývod s pumpou šlape jak má a ovládání přes Wi-Fi je příjemnej bonus, když nechci běhat tam a zpátky. Za mě naprostá spokojenost, dílna je suchá a konečně dýchá.
Silny vykon bez zbytecneho hluku
Ovlada se pres wifi odkudkoli
Snadna udrzba a rychle cisteni
Sencor SDH 5020WH mam doma uz par tydnu a musim rict ze mi vyresil problem s vlhkem v byte uplne v klidu a bez nervu. Zapnu ho pres telefon prijdu domu a vzduch je prijemne suchy a cisty takze se nam konecne nedela plisen. Prekvapilo me jak tichy je i kdyz bezi cele odpoledne a obsluha je fakt jednoducha coz ocenuju kdyz mam plne ruce deti a prace. Jsem s nim fakt spokojena a mam pocit ze doma dychame mnohem lepsi vzduch.
Silny tah vysusi i velkou mistnost
Tichy chod nerusi ani vecer
Wifi ovladani pro pohodlne spusteni
Velka nadrz na vodu pro delsi provoz
Odvlhčovač Sencor mi doma fakt pomaha a uz bych bez nej nechtela byt. Vzduch je mnohem prijemnejsi a dýchá se mi o dost lip. Libi se mi jak rychle vysusi mistnost a jak potichu u toho pracuje. Ovlada se jednoduse a pres wifi si ho zapnu uz po ceste domu.