Televizní anténa Recenze Sencor SDA-640

Recenze Sencor SDA-640

Venkovní provedení musí vzdorovat nepříznivým vlivům, a proto je anténa robustního a odolného provedení. Díky pasivnímu provedení není anténu potřeba napájet externím zdrojem energie. Díky speciální konstrukci s velkým ziskem, je tato anténa vhodná do oblastí s nízkou úrovní televizního signálu. Anténa disponuje horizontální polarizací pro snadné nastavení na silný televizní signál.

pmoskala7. prosince 2025

Dopručuji dobrý příjem

tomasbuchtik14. února 2024

Anténu nemám nařízenu přesně na vysílač, poněvadž to není možné, ale obraz je přesto super! V mém případě chytá signál i za roh:-)

Celková maximální spokojenost.

Registrovaný uživatel17. října 2023

možná snad velikost, anténa je fakt obří

Vladimír Tr.10. července 2023

Je fakt dostatečně robustná.Její příjem je velmi silný,a složení antény šlo pohodlně,s opatrností,samosebou.Po připojení koaxiálu k septoboxu,a na něm zobrazení síly signálu,bylo vše 95 až 100 %.Radost byla obrovská,aspoň vím,jakou si mám koupit.Byla mnou nainstalovaná na vedlejším domku v zahradkářské kolonii,se zakrytým výhledem do okolí od stromů,které brání příjmu na naší anténě.A teď vím,že signál bude.A nepotřebuji ji ani napájet,jak tu co tam mám,talíř.

Nevím zatím o žádných záporech.

Bezkonkurenční.Až nainstaluji i sobě,dám další recenzi,protože můj stožár je níž,než u souseda.

Peterson25. března 2023

- jej dosah je pekných 120km - a dá sa naladiť až 69 kanalov - zabudovaný 5G LTE filter - má zabudovanů ochranu napájania proti atmosférickej vlhkosti - prekvapivo výkonná anténa - funguje spoľahlivo - montáž v poriadku - robustná

Kde bývam, mali sme od začiatku problémy so signálom. Trocha som pátral a zpytoval kaďe koho, či by mi niečo odporúčali, čo zde ozaj bude fungovať. Musel som trocha zariskovať, lebo som už neveril. Táto bola tretia a konečne bingo. S inštalaáciou mi pomáhal mój kamarát pretože tomu perfektne rozumie. Máme super pokúkanie. Už konečne je rodina spokojná a ja móžem s kamošmi pokojně chodiť na pivo.

Registrovaný uživatel17. července 2022

Tam kde bylo tvrzeno, že televizní signál nelze skoro chytit, tak televize kvůli této anténě běží krásně.