Recenze Sencor Scooter X30 černá

Sencor Scooter X30 Off-Road černá je elektrokoloběžka od renomovaného výrobce Sencor, která je určena pro milovníky jízdy mimo město a terénních cest. Je vybavena výkonným 500W motorem, který zajišťuje plynulou a stabilní jízdu. Tato koloběžka dosahuje maximální rychlosti až 25 km/h, přičemž v režimu SPORT může dosáhnout rychlosti až 35 km/h. K dispozici jsou také další rychlostní režimy, jako…

hacker.jarda3. května 2026

Jezdí hezky i v terénu, do 20km/h je to fajn jízda. Rychleji už jsou znatelné vibrace. Možnost otevření rychlosti na 40km/h (alespoň podle tachometru) Tempomat

Spínač směrovek by mohl být více ergonomický, špatně se nahmatává směrovka do prava. Ve složeném stavu by mohla ta západka zůstat dokud jí neuvolním sám, takhle se při položení a znovu zvednutí západka povolí a zvedá se pouze tyč s řidítky.

Koloběžka splnila to co jsem od toho čekal.

malikmilan3. listopadu 2025

Zatím pouze sestavena, vypadá pěkně.

Nebylo dodáno 6 ks náhradních šroubů ke stupačce. V návodu je psáno, že jsou součástí dodávky.

Jízdní vlastnosti nevím, ještě jsem nezkoušel, ale je velmi dobře vybraná a vypadá dobře.

jiricek.stransky22. října 2025

síla motoru,brzdy,širší řídítka,směrovky

Ještě jsem se moc nesvezl ale zatím se zdá vše v pořádku.

lubomir.osvald25. září 2025

přijatelná cena

velmi slabý výkon do kopečka

reklamováno