Elektrokoloběžka Recenze Sencor Scooter X20 černá

Recenze Sencor Scooter X20 černá

Elektrická koloběžka Sencor Scooter X20 je dopravní prostředek určený pro městskou mobilitu i lehký terén. Díky své pevné kovové konstrukci nabízí vysokou odolnost a stabilitu, což oceníte při každodenním dojíždění i rekreačních jízdách. Odpružení předního a zadního kola zajišťuje komfortní jízdu i na hrubších površích. Koloběžka je vybavena výkonným motorem o síle 400 W, který umožňuje…

michal.vojacek19. listopadu 2025

Koloběžku jsem kupoval pro náctiletého syna. Původně jsem chtěl koupit základní model, ale nechal jsem si doporučit vyšší model jen s nepatrným cenovým příplatkem a jsem velmi spokojen s tímto doporučením i s výrobkem celkově. Oproti základnímu modelu má o 60 % vyšší výkon motoru, nepatrně delší dojezd, schopnost vyjet i do prudkého kopce a zejména odpružení, které je velmi příjemné na rozbité cestě. Rovněž design výrobku je velmi povedený. Mohu porovnat s vlastní zkušeností s jinou koloběžkou jiného výrobce, mnohem vyšší model za pětinásobnou cenu a uživatelsky jsou oba modely zcela srovnatelné, tedy poměr výkon/cena je tedy u výrobku Sencor pěttinásobně lepší. Syn si navíc koloběžku spároval s mobilním telefonem a rozšířil si tak ovládací prvky a portfolium funkcí.

Nemám nic, co bych mohl vytknout.

Velmi povedená koloběžka nejen pro mládež ale i pro dospělého.

Bedřich18. listopadu 2025

Slabší výkon,dojezd max.12 km,

ivez13. listopadu 2025

pevná konstrukce

ovládání jedním tlačítkem není vhodné

anitram8022. června 2025

jinak je docela fajn.

mohla být voděodolná jako IP 54 , a pneumatiky antidefektní bezdušové,nebo samoopravné a mohla být lehčí,taky ty blinkry mohly mít nějakou gumovou krytku

chtělo by to vychytat ostatní věci a bude fajn

Haros567. června 2025

Zapomeňte na ranní kolony, zpožděné tramvaje nebo hledání parkovacího místa. Díky skládacímu mechanismu koloběžku snadno vezmete do kanceláře, bytu nebo MHD. X20 vás bez problémů odveze nejen do práce a zpět, ale i na delší projížďku do parku nebo za zábavou. Baterie má solidní výdrž, Nejen že ušetříte za benzín, MHD nebo parkování, ale zároveň přispíváte k čistšímu ovzduší.

X20 je rychlá, skladná a spolehlivá. Do kanceláře v Karlíně dojíždím z Vinohrad za zhruba 10 minut, bez zbytečných objížděk a zácp. Stačí ji složit, hodit do rohu zasedačky nebo vedle stolu a nikomu nepřekáží. Baterie vydrží i na delší výlety – když mám volné odpoledne, rád si zajedu třeba na Letnou nebo až do Divoké Šárky. Není to jen dopravní prostředek – je to malý únik z městského stresu.